Άλιμος: Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονου

Άλιμος: Συναγερμός για εξαφάνιση 13χρονου

Ενας 13χρονος εξαφανίστηκε από τον Άλιμο στις 19/11. Ενδεχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του. Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Τα ίχνη ενός 13χρονου χάθηκαν το απόγευμα της 19ης Νοεμβρίου από την περιοχή του Αλίμου. Πρόκειται για τον Αλέξανδρο Δ. και «το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου στις 5/12  και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής στις 6/12, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αλέξανδρος Δ. έχει ύψος 1,55 μ., είναι 55 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι,  μαύρο φούτερ, λευκά αθλητικά παπούτσια και έχει σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα