Αλμυρός: 14χρονη εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι και συνεθλίβη από το διπλανό

Αλμυρός: 14χρονη εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι και συνεθλίβη από το διπλανό
Myvolos.net

Ένα 14χρονο παιδί τραυματίστηκε θανάσιμα σε λούνα παρκ, όταν σύμφωνα με πληροφορίες εκσφενδονίστηκε από ένα παιχνίδι και κατέληξε στην βάση του διπλανού, το οποίο την συνέθλιψε.

Τραγωδία απόψε στον Αλμυρό του Βόλου, όπου ένα 14χρονο κορίτσι που πήγε για να διασκεδάσει στο λούνα παρκ της εμποροπανήγυρης στην περιοχή, τραυματίσθηκε θανάσιμα μετά από δυστύχημα που συνέβη στις εγκαταστάσεις των παιχνιδιών.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν από τις 11 το βράδυ όταν το 14χρονο κορίτσι αποφάσισε να ανέβει σ΄ένα παιχνίδι αλλά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, γλίστρησε από την θέση της και βρέθηκε από μεγάλο ύψος στην βάση άλλου παιχνιδιού.

Αμέσως σταμάτησε η λειτουργία όλων των παιχνιδιών του λούνα παρκ και κλήθηκε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού ενώ παράλληλα ξεκίνησε και ειδικό ασθενοφόρο από το “Αχιλλοπούλειο” Νοσοκομείο Βόλου για την μεταφορά της 14χρονης σε μεγάλο Νοσοκομείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κ.Υ.Αλμυρού όπου παρά τις προσπάθειες των εφημερευόντων γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή .

Μετά την τραγωδία σημειώθηκαν συλλήψεις ενώ η υπόθεση ερευνάται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα