Απαγωγή 10χρονης: Η αποκαλυπτική κατάθεση του κοριτσιού στους αστυνομικούς

Απαγωγή 10χρονης: Η αποκαλυπτική κατάθεση του κοριτσιού στους αστυνομικούς
Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης MotionTeam

Το 10χρονο κορίτσι μίλησε στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου και προσπάθησε να τους περιγράψει όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε με την 33χρονη.

Τους συνεργούς της 33χρονης κατηγορουμένης που άρπαξε τη 10χρονη στη Θεσσαλονίκη αναζητά η αστυνομία. Το 10χρονο κορίτσι την Πέμπτη και παρουσία παιδοψυχολόγου, κατέθεσε στους αστυνομικούς όσα θυμόταν από τις στιγμές που έμεινε με την 33χρονη.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Star, το κορίτσι παρά τον φόβο και την αγωνία της είχε το κουράγιο να παρατηρεί την 33χρονη κοκκινομάλλα και έτσι μπόρεσε να δώσει στην αστυνομία λεπτομέρειες που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν συνεργοί πίσω από την απαγωγή της.

Ειδικότερα, η μικρή φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: “Μπήκαμε σε ένα ταξί. Κάποιος την πήρε τηλέφωνο και η Ειρήνη μιλούσε στα ξένα. Δεν καταλάβαινα τι έλεγε. Στο τηλέφωνο έγραφε απόρρητο. Το είδα γιατί καθόταν μπροστά, δίπλα στον οδηγό και εγώ καθόμουν ανάμεσα στα καθίσματα και είδα στο τηλέφωνο που χτύπησε και έγραφε απόρρητο”. 

“Όταν μπήκαμε στο διαμέρισμα μού είπε ότι θα κάνουμε μπάνιο, αλλά χτύπησε το τηλέφωνο της και μιλούσε μάλλον με γυναίκα. Δε μπορούσα να καταλάβω αν ήταν γυναίκα ή άντρας, γιατί μιλούσε σαν γυναίκα, αλλά ήταν πολύ χοντρή η φωνή. Είπε η γυναίκα στο τηλέφωνο, στην Ειρήνη, ότι θα στείλει κάποιον να της δώσει μία επιταγή, νομίζω είπε εκείνο το χαρτί που το δίνεις και παίρνεις χρήματα και να πάει να την “εκπληρώσει”. Η Ειρήνη απάντησε “τόσα πολλά λεφτά..;”, φαίνεται να είπε η μικρή μαθήτρια.

Το παιδί κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ήταν συναισθηματικά φορτισμένο και σοκαρισμένο και διέκοπτε συχνά. Ωστόσο, περιέγραψε με λεπτομέρειες ακόμα και τη βίντεο-κλήση στον έγχρωμο άντρα.

“Η Ειρήνη μίλησε στην τηλεόραση. Μέσα από την τηλεόραση ήταν σαν κάμερα και έβλεπες και μιλούσες. Βίντεο-κλήση δηλαδή. Ήταν ένας μαύρος σαν αυτούς που πουλάνε βραχιόλια για το χέρι και είχε μαλλιά κολλημένα επάνω στο κεφάλι, σαν ψείρες κοτσιδάκια και ένα κοτσιδάκι ήταν εδώ, αριστερά από το πρόσωπο με κόκκινη χάντρα. Εγώ δε φαινόμουν στην τηλεόραση. Είδα και τα ονόματα που είχαν Μ…, από κάτω έγραφε Α… και μετά έγραφε Φ… Μιλούσαν στα Αγγλικά”, φέρεται να αποκάλυψε η 10χρονη.   

Οι αρχές περιμένουν να γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών για να δουν τελικά με ποιους συνομιλούσε η 33χρονη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απαγωγή. Το κορίτσι είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση και έχει σταματήσει να βλέπει εφιάλτες, ενώ συνεχίζει να φιλοξενείται σε ίδρυμα.  

Πρώην σύζυγος 33χρονης: “Της εύχομαι τα χειρότερα”

Ο πρώην σύζυγος της 33χρονης κατέθεσε μήνυση δια του συνηγόρου του, χωρίς να παραστεί ο ίδιος στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Δια μέσου του δικηγόρου του, εξαπολύει σκληρή επίθεση στην 33χρονη, για όσα φέρεται να διέπραξε σε βάρος της 10χρονης, τονίζοντας πως της εύχεται τα χειρότερα: “Μας οργίζουν όσα έκανε. Αλλά εμείς δεν μπορούμε να ανακατευθούμε. Έτσι όπως τα πληροφορήθηκε της εύχεται τα χειρότερα”, υπογράμμισε ο δικηγόρος Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα