Αποδοκίμασαν την παπαδιά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Αποδοκίμασαν την παπαδιά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο

Υπό τις αποδοκιμασίες πλήθους κόσμου, πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα η σύζυγος του ιερέα που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του. Γιούχαραν και τον εραστή της. Αδερφή ιερέα: "Θέλω να σαπίσει στη φυλακή" (Vid)

Δέκα λεπτά πριν από τις 12 η 42χρονη σύζυγος του 51χρονου κληρικού και ο 40χρονος εραστής της που κατηγορούνται για την στυγερή δολοφονία του προσήχθησαν στον Εισαγγελέα Πύργου.

Εκεί τους περίμεναν δεκάδες πολίτες, οι οποίοι τους αποδοκίμασαν έντονα, καθώς ήδη η είδηση της δολοφονίας του κληρικού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα η προσαγωγή των κατηγορουμένων έγινε με ισχυρή Αστυνομική δύναμη, οι οποίοι έφτασαν στην Εισαγγελία με τρία αυτοκίνητα και δύο μοτοσυκλέτες.

Ο κόσμος εισέβαλε πίσω από τους αστυνομικούς μέσα στα Δικαστήρια, εξαγριωμένος για το φονικό και το σατανικό σχέδιο που κατέστρωσαν οι φερόμενοι δράστες για τη δολοφονία του 51χρονου ιερέα και εξέφρασε την οργή και τον αποτροπιασμό του.

Κατά την προσαγωγή της, η παπαδιά φορούσε μαύρο αμάνικο μπλουζάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ ο δράστης φόρμα εργασίας.

Ο εισαγγελέας μελετά την δικογραφία και αναμένεται να τους παραπέμψει στον ανακριτή για απολογία.

Να σημειωθεί ότι η αδερφή του θύματος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εύχεται η σύζυγος του αδερφού της να σαπίσει στην φυλακή.

Tο χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία, οι δύο δράστες είχαν προσχεδιάσει τον φόνο, λόγω της σχέσης που διατηρούσαν και αποφάσισαν να υλοποιήσουν το σχέδιό τους την περασμένη Δευτέρα.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, η 43χρονη, αφού είχε συνεννοηθεί πρώτα με τον 41χρονο, στάθμευσε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και στο οποίο επέβαινε ο ιερέας σύζυγός της, σε πάροδο της εθνικής οδού Πύργου- Κυπαρισσίας, κοντά στην περιοχή του Κάτω Σαμικού.

Στη συνέχεια, η 43χρονη, προφασιζόμενη σωματική της ανάγκη απομακρύνθηκε από το αυτοκίνητο, ενώ στην περιοχή βρισκόταν ήδη ο 41χρονος.

Μόλις ο τελευταίος είδε τη γυναίκα να φεύγει, πλησίασε το αυτοκίνητο και πυροβόλησε τον ιερέα με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας του θανάσιμα τραύματα στο κεφάλι, τον τράχηλο και τον θώρακα.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η 43χρονη επιχείρησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, να παραπλανήσει τους αξιωματικούς της Ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση, ισχυριζόμενη ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από αγνώστους δράστες, με κίνητρο τη ληστεία.

Πάντως, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, αφού δεν έχουν βρει ακόμα το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 41χρονος.

Πηγή βίντεο: ilialive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version