Αράχωβα: “Ο Όλιβερ κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα”

Διαβάζεται σε 2'
Αράχωβα: “Ο Όλιβερ κακοποιήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα”
ISTOCK

Τα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα με τους συναδέλφους της για την αιτία θανάτου του Όλιβερ διαψεύδει η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη το χάσκι. Τι αναφέρει ο δήμαρχος Αράχωβας.

Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης του άγριου βασανισμού και κακοποίησης που οδήγησε σε θάνατο τον Όλιβερ, το χάσκι στην Αράχωβα, με το φριχτό έγκλημα να έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Η Κλεονίκη Τόλα, η κτηνίατρος που εξέτασε πρώτη – όσο ήταν ακόμα ζωντανός ο Όλιβερ – το κακοποιημένο σκυλάκι, μίλησε το Σάββατο (9/12) στον ΣΚΑΙ για τα συμπεράσματα που έβγαλε μετά την εξέταση, επισημαίνοντας πως «η κακοποίηση του Όλιβερ έγινε από ανθρώπινο παράγοντα».

Απαντώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν να υπάρχει κόντρα μεταξύ των κτηνιάτρων για το αν ο Όλιβερ υπέστη κακοποίηση από άνθρωπο, η κυρία Τόλα ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει διγνωμία με τους συναδέλφους του δημοσίου σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρισκόταν ο άτυχος Όλιβερ».

Όπως είπε στη συνέχεια, δεν υπήρχε πιθανότητα να επιζήσει το σκυλί. «Ήταν βασανισμός από ανθρώπινο παράγοντα. Δεν μπορεί κανένα ζώο να κάνει τέτοιες πράξεις» πρόσθεσε.

Ερωτώμενη για τον ιδιοκτήτη του Όλιβερ και την κατάσταση στην οποία βρισκόταν όταν τον έφερε στο ιατρείο της, η κυρία Τόλα είπε πως ήταν ανάστατος και ζητούσε να βρεθούν οι ένοχοι.

Τι αναφέρει ο δήμαρχος Αράχωβας

Μιλώντας στην εκπομπή και ο δήμαρχος Διστόμου – Αράχωβας – Αντίκυρας, Γιάννης Σταθάς υποστήριξε με τη σειρά του πως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει να βρεθεί αυτός που το έκανε.

«Μας απασχολεί η ασφάλεια αυτή τη στιγμή είπε» και ζήτησε όποιος γνωρίζει κάποια πληροφορία για το θέμα να τη δώσει.

Σημειώνεται πως στην Αράχωβα έχει μεταβεί ειδικό κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών προκειμένου να εξιχνιάσει την υπόθεση. Η σοκαριστική υπόθεση έχει προκαλέσει την παρέμβαση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Αναστασίας Μασούρα, η οποία διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τον εντοπισμό και σύλληψη του δράστη, ο οποίος απειλείται με κάθειρξη έως 10 χρόνια και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα