Αρκαδία: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 21χρονης από το ΚΤΕΛ: “Μαρία, εδώ πέθανες, ό,τι έζησες έζησες”

Διαβάζεται σε 2'
Αρκαδία: Συγκλονίζει η μαρτυρία της 21χρονης από το ΚΤΕΛ: “Μαρία, εδώ πέθανες, ό,τι έζησες έζησες”
arcadiaportal.gr

Η 21χρονη επιβάτης του λεωφορείου που παρά λίγο να βρεθεί σε γκρεμό όταν ο οδηγός του έπαθε ανακοπή, περιγράφει τις στιγμές πανικού που έζησε.

Τις στιγμές αγωνίας που έζησε περιέγραψε η 21χρονη επιβάτης του λεωφορείου του ΚΤΕΛ το οποίο βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού, όταν ο οδηγός του έχασε τις αισθήσεις του ενώ εκτελούσε δρομολόγιο με προορισμό την Τρίπολη, κοντά στα Λαγκάδια του Δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία.

Η 21χρονη, που ήταν η μοναδική επιβάτης του λεωφορείου, περιγράφει μιλώντας στο MEGA τις στιγμές πανικού μετά την ανακοπή που υπέστη ο οδηγός ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει και πώς τελικά αυτό δεν βρέθηκε, για λίγα μέτρα, στον γκρεμό.

Όπως θυμάται, σε κατάσταση πανικού κατάφερε να βρει διέξοδο διαφυγής. «Σκεφτόμουν εκείνη την στιγμή ‘’Μαρία, εντάξει εδώ πέθανες τώρα, τέλος, ό,τι έζησες έζησες’’. Σκεφτόμουν και αυτό εκείνη τη στιγμή».

Σχετικά με τον οδηγό, είπε: «Νόμιζα στην αρχή ότι είχε σκύψει ο άνθρωπος. Μόλις βλέπω ότι φεύγουμε από τον δρόμο, λέω εδώ κάτι γίνεται. Δεν υπήρχε χειρόφρενο, το χειρόφρενο ήταν στην μεριά του από ό,τι έμαθα. Εκείνη τη στιγμή εγώ τα είχα χάσει εν τω μεταξύ, δεν ξέρω τι μου γινόταν. Έβλεπα τον άνθρωπο να πεθαίνει και εμείς να… Το λεωφορείο να φεύγει».

«Μόλις βλέπω ότι εμείς πέφτουμε στον γκρεμό, ότι έφευγε το λεωφορείο, πήγα και ξάπλωσα ανάμεσα στο διάδρομο, για να κρατηθώ, δεν κατάλαβα για πιο λόγο το έκανα αυτό. Μόλις βλέπω ότι το λεωφορείο σταμάτησε, ότι βρήκε και ότι είμαι ακόμα ζωντανή, σηκώθηκα, πάτησα ό,τι κουμπιά βρήκα μπροστά μου. Ανοίγει η πόρτα -ευτυχώς που άνοιξε- παίρνω την τσάντα μου, το κινητό μου και πώς κατέβηκα, ένα θεός ξέρει» περιέγραψε στη συνέχεια.

Όπως είπε, διασώθηκε επειδή το λεωφορείο προσέκρουσε σε μπάζα που υπήρχαν στην πορεία του, έκοψε ταχύτητα και έτσι σταμάτησε στο χείλος του γκρεμού. «Σταμάτησε εκεί πέρα, πάτησα τα κουμπιά και άνοιξε η πίσω πόρτα», συνέχισε.

Αφού απεγκλωβίστηκε, η 21χρονη ειδοποίησε τις αρχές που έσπευσαν ταχύτατα. «Δεν ήταν κάποιος εκείνη τη στιγμή. Όταν βγήκα εγώ από το λεωφορείο δεν ήταν κανείς. Βγήκα, πήρα το πρώτο τηλέφωνο που βρήκα μπροστά μου. Αν άνοιγε η μπροστινή πόρτα θα αυτοκτονούσα μόνη μου για την ακρίβεια, δηλαδή ασυνείδητα όπως τα έκανα όλα αυτά θα έπαιρνα την τσάντα και θα έφευγα και θα έπεφτα μόνη μου στον γκρεμό. Πάλι καλά που άνοιξε η πίσω πόρτα, πήρα τη τσάντα μου και έφυγα κατευθείαν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα