Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για σεισμό: Αλληλέγγυοι στους φίλους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για σεισμό: Αλληλέγγυοι στους φίλους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / EUROKINISSI

Δήλωση αλληλεγγύης και οδύνης για τους καταστροφικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, λίγες ώρες μετά τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, δηλώνει συγκλονισμένος και στέλνει μήνυμα υποστήριξης των πολιτών.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, “συγκλονισμένοι όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε με πόνο ψυχής τις τελευταίες ώρες την τραγική απώλεια των ζωών εκατοντάδων συνανθρώπων μας στη γειτονική Τουρκία και στη Συρία από τους καταστροφικούς σεισμούς”.

“Ο Θεός να δίνει δύναμη σε όλες και σε όλους και ένα αίσιο τέλος να έλθει στην αγωνία για τους χιλιάδες αγνοούμενους, ώστε να μην θρηνήσουμε περισσότερα αθώα θύματα. Έχω την βεβαιότητα πως, όπως πράξαμε και το 1999, έτσι και σήμερα, οι Έλληνες θα βρεθούμε με κάθε τρόπο κοντά στους γείτονές μας και πως η ελληνική πολιτεία θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό τους, προσφέροντας κάθε δυνατή βοήθεια” προσθέτει.

Όπως καταλήγει ο κ. Ιερώνυμος, “προσευχόμαστε στον Θεό για κάθε δυνατή παρηγορία και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους φίλους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα