Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Τετάρτης

Διαβάζεται σε 1'
Αττική Οδός
Αττική Οδός (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό από σήμερα το βράδυ. Πώς θα κινηθούν οι οδηγοί.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό από το βράδυ της Τετάρτης (3/7) έως και τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/7).

Συγκεκριμένα, κλειστός θα παραμείνει, από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 03/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 04/07/2024, ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τον κύριο άξονα της Αττικής Οδού στην κατεύθυνση από Διόδια Παλλήνης Νότια (Ραφήνας) προς Ελευσίνα (Κόμβος 16).

Οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

Οι διερχόμενοι από την περιοχή της Παλλήνης μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στη Λ. Μαραθώνος και να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, μέσω της επόμενης εισόδου του Κόμβου 15 (Λ. Μαραθώνος).

Οι οδηγοί που έχουν, ήδη, εισέλθει στην Περιφερειακή Υμηττού, από τον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8) μπορούν, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να κινηθούν ευθεία, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του Κόμβου των Γλυκών Νερών (Κόμβος Υ6), στη συνέχεια να κάνουν αναστροφή, να εισέλθουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων), να κατευθυνθούν προς Μαρκόπουλο μέχρι τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α. Παιανίας), από τη γέφυρα του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Ελευσίνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα