Δίκη για το Μάτι: Τη Μεγάλη Δευτέρα η ετυμηγορία

Διαβάζεται σε 1'
Δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι
Δίκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Eurokinissi @Κώστας Τζούμας

Οι δικαστές θα γνωστοποιήσουν τη Μ. Δευτέρα την κρίση τους για τους συνολικά 21 κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο αντιμέτωποι με πλημμεληματικές πράξεις.

Στις 29 Απριλίου αναμένεται να εκδώσει την απόφασή του το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας για τις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι και στην Ανατολική Αττική.

Σήμερα, Πέμπτη (11/04) ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης και το δικαστήριο αναμένεται να προχώρησε σε διάσκεψη ώστε να ανακοινώσει την εκφώνηση της απόφασης επί της ενοχής τη Μεγάλη Δευτέρα.

Τότε οι δικαστές θα γνωστοποιήσουν την κρίση τους για τους συνολικά 21 κατηγορούμενους που κάθονται στο εδώλιο αντιμέτωποι με πλημμεληματικές πράξεις .

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει προτείνει την ενοχή 9 κατηγορούμενων και την αθώωση συνολικά 12 προσώπων μεταξύ των οποίων η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. Σύμφωνα με τη εισαγγελική εισήγηση, αποδείχθηκαν οι πράξεις της ανθρωποκτονίας από αμέλεια κατά συρροή, της σωματικής βλάβης από αμέλεια και του εμπρησμού από αμέλεια κατά περίσταση για τους 9 κατηγορούμενους.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα