Δίκη Χρυσής Αυγής: Απειλές Λαγού κατά του δικαστηρίου

Δίκη Χρυσής Αυγής: Απειλές Λαγού κατά του δικαστηρίου
Από την εμφάνιση του Λαγού στο Εφετείο. Eurokinissi

Κανένα αίτημα δεν υπέβαλε ο Ιωάννης Λαγός ενώ μέσω του δικηγόρου του υποστήριξε οτι το δικαστήριο λειτούργησε βάσει εντολών.

Νέο κρεσέντο του Ιω. Λαγού στο δικαστήριο, αυτή τη φορά ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο Λαγός δεν προχώρησε σε κανένα αίτημα και εκτόξευσε απειλές κατά του δικαστηρίου.

Ο υπερασπιστής του ανέγνωσε την εξής δήλωση του καταδικασμένου:

«Το δικαστηριο ενήργησε μεροληπτικά εις βάρος μου. Με καταδίκασε βάση εντολών σεν αναγνωρίζω τη διαδικασία και θα προσφύγω στα ευρωπαϊκά δικαστηρια για να αποδείξω τι έλαβε χωρα. Πεντέμισι χρονια οφειλε η δικαιοσύνη να αντιληφθεί όσα αντιλήφθηκαν εισαγγελεις και δικαστες και ενω οφειλε να ειναι τυφλή αποδείχθηκε ότι λειτουργούσε κατόπιν εντολών».

Οπως διευκρίνησε ο δικηγόρος του, αφορμή στάθηκε ερώτηση του δικαστηρίου προς το Παν. Ηλιόπουλο εάν και πού εργάζεται η σύζυγος του. «Θεώρησε μεμπτή την ερώτηση προς τη μάρτυρα για το τι δουλειά κανει η συζυγος του. Επειδη ειναι της πάσης γνωστό ότι εργάζεται στο γραφείο του ευρωβουλευτή» διευκρίνησε ο δικηγόρος.

Πρόεδρος: Δεν ειναι βεβαια…

Υπεράσπιση: Δεν θα ζητησει τιποτα από το δικαστήριο σας. Οφείλω ως υπερασπιστης να αναγνώσω τη δήλωσή του.

Από την Κυριακή 18/10 στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες δείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στο News 24/7 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ “Golden Dawn Girls” (Τα Κορίτσια της Χρυσής Αυγής)

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version