Όταν ο Πούτιν έβγαλε την καρδιά ενός ελαφιού και την έδωσε στον Μπερλουσκόνι

Διαβάζεται σε 2'
Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Βλαντιμίρ Πούτιν (φωτογραφία αρχείου)
Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Βλαντιμίρ Πούτιν (φωτογραφία αρχείου) (AP Photo/Luca Bruno, file)

Στενός συνεργάτης του Μπερλουσκόνι θυμάται ένα περίεργο περιστατικό από τη φιλία του Πούτιν με τον πρώην Ιταλό πρωθυπουργό.

Ένα περίεργο περιστατικό από την μακρόχρονη φιλία του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Σίλβιο Μπερλουσκόνι μοιράστηκε ένας στενός συνεργάτης του εκλιπόντος πρώην Ιταλού πρωθυπουργού σε συνέντευξή του που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Corriere della Sera την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Politico, ο Fabrizio Cicchitto, πρώην γερουσιαστής του κόμματος Forza Italia του Μπερλουσκόνι, θυμήθηκε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το 2013 όταν ο Ρώσος πρόεδρος πήγε με τον Μπερλουσκόνι για κυνήγι, ενώ οι δύο τους έκαναν διακοπές σε ένα από τα εξοχικά του Πούτιν στη Ρωσία.

Σύμφωνα με τον Cicchitto, ο Μπερλουσκόνι αποδέχθηκε την πρόταση του Πούτιν να πάνε για κυνήγι, παρόλο που δεν είχε αγγίξει ποτέ στη ζωή του τουφέκι. Μόλις έφτασε στο δάσος, ο Ρώσος πρόεδρος έδωσε στον Μπερλουσκόνι ένα τουφέκι και περπάτησαν μαζί στο χιόνι.

Όταν ο Πούτιν εντόπισε δύο ελάφια, προέτρεψε τον Μπερλουσκόνι να σημαδέψει. “Αυτό είναι δικό σου. Πυροβόλησε”, είπε ο Πούτιν στον Μπερλουσκόνι, δήλωσε ο Cicchitto. Όταν ο Μπερλουσκόνι αρνήθηκε, ο Πούτιν πυροβόλησε και τα δύο ελάφια.

Στη συνέχεια, ο Πούτιν κατέβηκε την πλαγιά, κρατώντας ένα μαχαίρι. Τεμάχισε το ένα ελάφι και έβγαλε την καρδιά του. Στη συνέχεια, έβαλε έναν άνδρα από τη συνοδεία του να δώσει στον Μπερλουσκόνι έναν ξύλινο δίσκο στον οποίο τοποθέτησε το ματωμένο κομμάτι κρέας, λέγοντας ότι θα αποτελούσε ένα εξαιρετικό γεύμα. Στη συνέχεια ο Μπερλουσκόνι κρύφτηκε πίσω από ένα δέντρο για να κάνει εμετό.

“Ο Βλαντιμίρ μού έδειξε μια βίαιη πλευρά του που δεν φανταζόμουν (ότι υπήρχε) σε έναν τόσο ευγενικό και λογικό άνθρωπο”, θυμάται ο Cicchitto να λέει ο Μπερλουσκόνι μετά την επιστροφή του από τη Ρωσία. Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός υπερασπίστηκε ωστόσο τον φίλο του. “Ίσως είναι απλώς ένα έθιμο των κυνηγών”, φέρεται να είπε ο Μπερλουσκόνι.

Οι δύο άνδρες δήλωναν στενοί φίλοι, με τον Μπερλουσκόνι να υπερασπίζεται τον Πούτιν ακόμη και μετά την πλήρους κλίμακας εισβολή του στην Ουκρανία και τον Ρώσο πρόεδρο να περιγράφει τον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης που έγινε πολιτικός ως «αληθινό φίλο» μετά τον θάνατό του τον περασμένο Ιούνιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα