Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένει στη φυλακή ο Λαγός – Το ειρωνικό χειροκρότημα και η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένει στη φυλακή ο Λαγός – Το ειρωνικό χειροκρότημα και η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα
Ο Γιάννης Λαγός Eurokinissi

Εντός φυλακής θα παραμείνει ο Ιωάννης Λαγός, όπως και ακόμη τρεις καταδικασθέντες. Χειροκρότησε στην απόφαση. Τι του είπε η Μάγδα Φύσσα.

Εντός της φυλακής θα παραμείνει ο Ιω. Λαγός και ακόμη τρεις καταδικασθέντες για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση, απέρριψε τα αιτήματα αναστολής της ποινής που είχαν υποβάλει στην προηγούμενη δικάσιμο, με το Γ. Λαγό να … χειροκροτά.

Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;”, ανέφερε ο ευρωβουλευτής πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ.

«Δολοφόνος είσαι!» ήταν η απάντηση της Μάγδας Φύσσα, στα λεγόμενα του κατηγορούμενου Λαγού.

Υπενθυμίζεται, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος είχαν ζητήσει να αποφυλακιστούν, και συγκεκριμένα να ανασταλεί η ποινή του υποστηρίζοντας ότι έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή.


Το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της διαδικασίας έως την 26η Ιουλίου, οπότε και θα συζητηθεί το αίτημα αναβολής που έχει υποβάλει ο Νικ. Μιχαλολιάκος.

Προκειμένου να διαγνωστεί η κατάσταση της υγείας του ηγέτη της Χρυσής Αυγής, που έχει νοσήσει από Covid-19 και κατά τους δικηγόρους βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης, το δικαστήριο ζήτησε πρόσφατο αναλυτικό πιστοποιητικό καθώς και μία πρόβλεψη για το πότε θα αποκατασταθεί η υγεία του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα