ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ

Η Μάγδα Φύσσα

Μάγδα Φύσσα: Επέστρεψε στη δουλειά και στέλνει μήνυμα ανθρωπιάς από τη νέα της θέση ως τραπεζοκόμος

Η Μάγδα Φύσσα επέστρεψε στην αγορά εργασίας ως τραπεζοκόμος στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κερατσινίου. "Το σημαντικότερο για μένα είναι όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ανάγκη να μην χάσουν την αξιοπρέπειά τους" δήλωσε.

Την αυλαία στο θέατρο των ναζί θα τη ρίξει ο λαός

Την αυλαία στο θέατρο των ναζί θα τη ρίξει ο λαός

Αυτοί που άφησαν το αυγό του φιδιού να εκκολαφθεί ξανά και τον Κασιδιάρη να κάνει προεκλογική εκστρατεία από το κελί, οφείλουν απαντήσεις στους πολίτες. Το "εκλογικό μπλόκο", δεν μπορεί να κρύψει τις ευθύνες τους για την επανεμφάνιση των νεοναζί.

Δικής Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Προκλήσεις από την υπεράσπιση καταδικασθέντων - "Σε απόλυτη σύγχυση η Μάγδα Φύσσα"

Ως "τυχαίο συμβάν που αξιοποιήθηκε πολιτικά" χαρακτηρίστηκε η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από την υπεράσπιση των καταδικασθέντων για εγκληματική οργάνωση.

Δίκη Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: "Δεν ευσταθεί ότι σκότωσαν τον Φύσσα γιατί έμεινε τελευταίος"

Ολοκληρώθηκε ο σχολιασμός των καταθέσεων για την δολοφονία Φύσσα από την Υποστήριξη της Κατηγορίας. Ο λόγος στην υπεράσπιση που αναμένεται να ολοκλήρωσει τον σχολιασμό την Δευτέρα.

Ο Μιχάλης Ξυπόλητος καταθέτει στη δίκη της "Χρυσής Αυγής"

Δίκη Χρυσής Αυγής: "Μας έβαλαν στον ίδιο χώρο με τον Ρουπακιά, του ζητήσαμε και άδεια για... τηλεφώνημα" κατέθεσε ο φίλος του Παύλου Φύσσα

Ο Μιχάλης Ξυπόλητος περιέγραψε στο δικαστήριο όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Η αναφορά στον Ρουπακιά, τον οποίον πέρασαν για αστυνομικό.

Μια viral φωτογραφία και "η αστυνομία του πένθους"

Το savoir vivre του πένθους

Από την Άννα Μαρία στη Μάγδα Φύσσα. Αφήστε τους ανθρώπους ήσυχους στον πόνο τους. Δεν μάς πέφτει λόγος ούτε πως θα ντυθούν, ούτε πώς θα πενθήσουν.

Γιώργος Δουλβάρης στη Δίκη Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής - Φίλος Παύλου Φύσσα: "Δεχθήκαμε οργανωμένη επίθεση, δεν ήταν τυχαία"

Ο Γιώργος Δούλβαρης, παιδικός φίλος του Παύλου Φύσσα, κατέθεσε ότι δέχθηκαν μια οργανωμένη επίθεση που είχε στόχο τον μουσικό, ενώ δεν είχε προηγηθεί κάποια φασαρία. "Οργανωμένος λόχος" τα άτομα που τους κυνήγησαν.

Παναγιώτης Φύσσας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: "Είδα τον Παύλο πεσμένο με τα μάτια ανοιχτά"

Παναγιώτης Φύσσας στη δίκη της Χρυσής Αυγής: "Είδα τον Παύλο πεσμένο με τα μάτια ανοιχτά"

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα περιέγραψε πώς δολοφονήθηκε ο γιος του, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις όλων των συνηγόρων υπεράσπισης, όπως και του Ιωάννη Λαγού. Μάγδα Φύσσα: "Απολογείται ο γιος μου εδώ; Αυτά που ένιωθε έγραφε, δεν σκότωνε".

Μάγδα Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ολοκληρώνει την κατάθεσή της η Μάγδα Φύσσα - Ακολουθεί ο πατέρας του Παύλου

Για τη δολοφονία του γιου της, Παύλου, αναμένεται να καταθέσει εκ νέου η Μάγδα Φύσσα, ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων. Στον κατάλογο των μαρτύρων και ο Παναγιώτης Φύσσας.

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Κώστα Πλεύρη στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Οι καθόλου τυχαίοι ναζιστικοί χαιρετισμοί του Κωνσταντίνου Πλεύρη

Αμετανόητοι εμφανίζονται οι υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής. Ο στόχος του Κ. Πλεύρη, ο οποίος χαιρέτησε ναζιστικά κατά τη διάρκεια της δίκης της οργάνωσης και το μεγάλο "γιατί".

Στιγμιότυπο από τη δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η Μάγδα Φύσσα "απέναντι" σε Λαγό και Πλεύρη

Σε ερωτήσεις του Ιωάννη Λαγού και του συνηγόρου του Κωνσταντίνου Πλεύρη, κλήθηκε να απαντήσει η Μάγδα Φύσσα, αμέσως μετά το ναζιστικό χαιρετισμό που έκανε ο δικηγόρος εντός της δικαστικής αίθουσας. Παρέμβαση του Παναγιώτη Φύσσα στη δίκη.

Δίκη Χρυσής Αυγής: "Η οργάνωση είχε κρατική ασυλία" λέει η Μάγδα Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: "Η οργάνωση είχε κρατική ασυλία" λέει η Μάγδα Φύσσα

Βέβαιη πως ο Παύλος Φύσσας ήταν στοχοποιημένος και για αυτό δολοφονήθηκε εμφανίστηκε στο δικαστήριο η Μάγδα Φύσσα ενώ μίλησε και για επαγγελματικά χτυπήματα που δέχθηκε ο γιος της. Αίσθηση προκάλεσε σχόλιο της Προέδρου για τη μάρτυρα.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης χαιρετά ναζιστικά στη δικαστική αίθουσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Εικόνες ντροπής - Χαιρέτισε ναζιστικά ο συνήγορος του Λαγού, Κ. Πλεύρης

Ναζιστικό χαιρετισμό έκανε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κ. Πλεύρης κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής προτού καν η έδρα απομακρυνθεί από τη δικαστική αίθουσα.

Η Μάγδα Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ανατριχιαστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα - "Ζήτησα να ξυπνήσουν τον Παύλο, αλλά ήταν νεκρός"

Σοκ, αποτροπιασμό, οργή και μνήμες για το τι σημαίνει φασισμός ξύπνησε η Μάγδα Φύσσα σε μία συγκλονιστική κατάθεση, η οποία συνεχίζεται στο Εφετείο για τη δολοφονία του γιου της, Παύλου το 2013.

Πλήθος κόσμου έξω από το Εφετείο, για να στηρίξει τη Μάγδα Φύσσα και να φωνάξει "ο Παύλος ζει"

Δίκη Χρυσής Αυγής: Δύο χρόνια από την μεγαλύτερη δημοκρατική ιαχή - Πλήθος κόσμου στο πλευρό της Μάγδας Φύσσα

Βροντερό αντιφασιστικό "παρών" έξω από το Εφετείο, για την κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, ακριβώς δύο χρόνια από τη καταδίκη του ναζισμού. Συγκλονιστικές εικόνες που μας γυρίζουν στη γιορτή της δημοκρατίας, την 7η Οκτωβρίου του 2020.

Ξέρουμε με ποια πλευρά είμαστε. Ξέρουμε ακριβώς που καθόμαστε. Πίσω από τη μάνα του Παύλου Φύσσα.

Εσείς με ποια πλευρά είστε;

Ούτε που καταλάβαμε πότε μια κοινωνία με συρρικνωμένους μηχανισμούς αντίστασης νομιμοποίησε το νεοφασισμό με τα ρεμάλια και τα ρετάλια του.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση με συνθήματα και "σόου" από οπαδούς του Κασιδιάρη

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ένταση με συνθήματα και "σόου" από οπαδούς του Κασιδιάρη

Ναζιστικοί χαιρετισμοί και συνθήματα υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής. Στην αίθουσα οπαδοί των χρυσαυγιτών πρώην βουλευτών. Παρούσα και η Μάγδα Φύσσα.

Κερατσίνι: Μαζική η πορεία για τα 9 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Κερατσίνι: Μαζική η πορεία για τα 9 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Πλήθος κόσμου στην αντιφασιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Κερατσίνι με αφορμή τη συμπλήρωση 9 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Μικροεπεισόδια στη Νίκαια και τρεις συλλήψεις.

Η Μάγδα Φύσσα στην αντιφασιστική πορεία για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα

Αντιφασιστικός Σεπτέμβρης: Κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον Παύλο Φύσσα - Συναυλία σήμερα, συγκέντρωση και πορεία την Κυριακή

Σήμερα Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στα Λιπάσματα μεγάλη συναυλία στο πλαίσιο του "Αντιφασιστικού Σεπτέμβρη 2022" για τα 9 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Κλέλια Ρένεση

Κλέλια Ρένεση: Δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο της κόρης της, αγκαλιά με τη Μάγδα Φύσσα

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε δημόσια φωτογραφίες με την 3,5 ετών κόρη της, στις οποίες ποζάρει με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα. "Μόνο για τη Μάγδα, το μουτράκι του παιδιού μου βγαίνει δημοσίως", έγραψε σε ανάρτησή της.

Ο Γιάννης Λαγός

Δίκη Χρυσής Αυγής: Παραμένει στη φυλακή ο Λαγός - Το ειρωνικό χειροκρότημα και η αντίδραση της Μάγδας Φύσσα

Εντός φυλακής θα παραμείνει ο Ιωάννης Λαγός, όπως και ακόμη τρεις καταδικασθέντες. Χειροκρότησε στην απόφαση. Τι του είπε η Μάγδα Φύσσα.

Δίκη Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Προσωρινή διακοπή - Στο εφετείο 7 από τους 26 κρατούμενους

Προσωρινή διακοπή για τη δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, προκειμένου να προσεγγίσουν οι συνήγοροι το Εφετείο. "Θέλουμε το ίδιο αποτέλεσμα όπως πρωτόδικα, καταδίκη" δήλωσε η Μάγδα Φύσσα.

Από την δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την εγκληματική οργάνωση

Ξανά στο εδώλιο θα καθίσουν οι πρωτοδίκως επτά καταδικασθέντες ως διευθυντήριο της εγκληματικής οργάνωσης και πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και πλήθος άλλων αξιόποινων πράξεων.

Από την δίκη της Χρυσής Αυγής

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συστράτευση δημοκρατικών δυνάμεων ζητά η οικογένεια Φύσσα

Κάλεσμα προς όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις, προκειμένου να στηρίξουν το νέο δικαστικό αγώνα απευθύνουν οι δικηγόροι προς υποστήριξη της κατηγορίας στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Ποιοι μισούν τη Μάγδα Φύσσα

Ποιοι μισούν τη Μάγδα Φύσσα

Mamie Bradley και Μάγδα Φύσσα. Δυο γυναίκες της διπλανής πόρτας που έγιναν θεριά για τη μνήμη του παιδιού τους και δεν λύγισαν μπροστά στους ρατσιστές και στους φασίστες.

Η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου Ελένη και η Μάγδα Φύσσα

Ζακ Κωστόπουλος: "Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ;" φώναξε η Μάγδα Φύσσα

Ένταση επικράτησε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο μετά την αθώωση των τεσσάρων αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου. "Πόσο ξεφτίλες μπορείτε να γίνετε για 600 ευρώ" φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Η Μάγδα Φύσσα

Ένας χρόνος μετά το Εφετείο: Η Χρυσή Αυγή καταδικάστηκε, ο χρυσαυγιτισμός επιβιώνει

Η ανακοίνωση της καταδίκης της εγκληματικής οργάνωσης θα ηχεί για πάντα ως τεκμήριο νίκης, αλλά και σαν σειρήνα επαγρύπνησης ενάντια στη "σπορά των ηττημένων". Εκείνων που ακόμη προσπαθούν να βγουν από το χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Ένας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Ένας χρόνος από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής

Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα χωρίς την καταδίκη της Χρυσής Αυγής; Τι θα σήμαινε απαλλαγή των κατηγορουμένων για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης; #1χρόνομετά, το Σημείο για τη μελέτη και την αντιμετώπιση της Ακροδεξιάς θέλει να δώσει τις απαντήσεις.