Δολοφονία μουσικού στα Εξάρχεια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον δράστη

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικοί (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικοί (φωτογραφία αρχείου) SOOC

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 48χρονος που φέρεται να δολοφόνησε τον μουσικό σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια.

Στον ανακριτή παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ο 48χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του μουσικού σε διαμέρισμα, στα Εξάρχεια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το κακούργημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αλλά και για το αδίκημα της ληστείας. Η τελευταία πράξη αγορά σε άλλη υπόθεση που έλαβε χώρα στις 7 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος φέρεται να επιβιβάστηκε σε όχημα στην περιοχή του Τυρνάβου για να πάει για ιατρικές εξετάσεις, όμως στην πορεία αφού υποχρέωσε τον οδηγό να κατέβει από το αυτοκίνητο, το έκλεψε προκειμένου να μεταβεί στην Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι, κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει ήδη ομολογήσει την ανθρωποκτονία κατά του μουσικού στα Εξάρχεια. Το θύμα έφερε τραύμα στο κεφάλι, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα σφυρί και ένα μαχαίρι, ενώ ο κατηγορούμενος ήταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου βρέθηκε ο νεκρός.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση στα Εξάρχεια:

Συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (8-2-2024) στα Εξάρχεια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, 48χρονος ημεδαπός, για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Κληθέντες αστυνομικοί εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας.

Επιπλέον ο 48χρονος κατηγορείται και για ληστεία που διαπράχθηκε χτες (7-2-2024) στον Τύρναβο όπου με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από 44χρονο αλλοδαπό όχημα ιδιοκτησίας του.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα