Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένη η 15χρονη – “Νόμιζα πως αυτή ήταν η λύση”

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Μετανιωμένη η 15χρονη – “Νόμιζα πως αυτή ήταν η λύση”

Μετανιωμένη εμφανίζεται η 15χρονη για την απόφασή της να οργανώσει τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της. Χρεώνουν τη δολοφονία στον τρίτο ανήλικο συγκατηγορούμενο μαζί με τον σύντροφό της.

Την κακομεταχείρισή της και τους βίαιους καυγάδες ανέφερε ως τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να οργανώσει τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της η 15χρονη, η οποία ωστόσο εμφανίζεται μετανιωμένη για την πράξη της.

“Τώρα μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα. Τότε, όμως, νόμιζα ότι ήταν η λύση. Με κακομεταχειριζόταν. Συνεχώς είχαμε βίαιους καυγάδες. Δεν μου έδινε λεφτά. Με πίεζε και αντιδρούσε έντονα στη σχέση μου. Έτρεμα όταν την άκουγα από το διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει. Δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούσα να την ακούω, ήθελα να τελειώσει. Ο 16χρονος τη σκότωσε. Εμείς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Από την ώρα που του το είπαμε ρώταγε συνεχώς πότε θα γίνει. Επέμενε να το κάνουμε. Είχαμε ανταλλάξει και μηνύματα, αλλά τα έχω σβήσει”, λέει στη Real News που κυκλοφορεί.

Η 15χρονη, κατά την απολογία της, μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της ισχυρίζονται πως δολοφόνος της μητέρας της ήταν ο 16χρονος συγκατηγορούμενός τους.

Από την πλευρά του ο 16χρονος ισχυρίζεται πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αν και ήταν στον χώρο, λέγοντας πως ήταν λάθος του που δεν κατήγγειλε το έγκλημα.

Η πολυκατοικία στην Αγία Βαρβάρα όπου έμενε η 50χρονη γυναίκα, που βρέθηκε δολοφονημένη Eurokinissi

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα