Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της η 15χρονη- Τη μαχαίρωσε μαζί με 2 φίλους της

Αγία Βαρβάρα: Ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας της η 15χρονη- Τη μαχαίρωσε μαζί με 2 φίλους της
Αστυνομικός πλάι στο περιπολικό (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος της 15χρονης και του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της ενώ αναζητείται και ένας 16χρονος Έλληνας φίλος τους που τους βοήθησε στην διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος.

Άφωνοι έχουν μείνει ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για την σκληρότητα που επέδειξαν τρεις ανήλικοι σε βάρος της 50χρονης γυναίκας μέσα στο ισόγειο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα και μάλιστα η ίδια της η 15χρονη κόρη.

Αυτή την στιγμή και μετά από πολύωρη ανάκριση σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος της 15χρονης κόρης του θύματος, του 17χρονου Ρουμάνου φίλου της και ενός ακόμη 16χρονου Έλληνα που τους βοήθησε στην διάπραξη του ειδεχθούς εγκλήματος και αναζητείται. Η δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα και αναμένεται η σύλληψή τους μετά την έκδοση των σχετικών ενταλμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη ισχυρίστηκε ότι την κακομεταχειριζόταν η μητέρα της και γι’ αυτό ζήτησε την βοήθεια των φίλων της, ωστόσο όπως έχει προκύψει από την έρευνα η χήρα μητέρα της έκανε ό,τι μπορούσε για να την ζήσει και εργαζόταν περιστασιακά και ως καθαρίστρια για να μπορέσει να το καταφέρει αυτό…

Την βασάνισαν, την έδεσαν χειροπόδαρα με ζώνες, την μαχαίρωσαν με φοβερή αγριότητα στο πρόσωπο και τον λαιμό και αφού έψαξαν όλο το σπίτι, αφαίρεσαν τις λιγοστές της οικονομίες.

Η 15χρονη είχε μπει από νωρίς στο κάδρο των υπόπτων αφού οι αστυνομικοί δεν την εντόπισαν εντός της οικίας της όταν κλήθηκαν από την ξαδέλφη του θύματος να μπουν στο διαμέρισμα, καθώς την αναζητούσε επί δύο ημέρες και δεν την έβρισκε.

Εντοπίστηκε τυχαία χθες από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στις Σέρρες μαζί με τον 17χρονο Ρουμάνο φίλο της και όπως παραδέχτηκαν στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, κατά την εξέτασή τους στην Ασφάλεια Αττικής, βρέθηκαν εκεί σε μία προσπάθεια να βρουν τρόπο για να διαφύγουν αρχικά στην Βουλγαρία και ίσως στη συνέχεια στην Ρουμανία. Για την υπόθεση αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα