Δολοφονία στην Κρήτη: Με την αδελφή του συζυγοκτόνου μένει το παιδί του ζευγαριού

Δολοφονία στην Κρήτη: Με την αδελφή του συζυγοκτόνου μένει το παιδί του ζευγαριού
Ο 54χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα. cretalive.gr

Ο 7χρονος ζητά να δει τους γονείς του - Παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους.

Τραγική μορφή είναι το αγοράκι του ζευγαριού που έχασε τη μητέρα του εν μία νυκτί, από τα χέρια του πατέρα του, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο 7χρονος διαμένει στο σπίτι της αδελφής του συζυγοκτόνου – πατέρα του, ο οποίος σήμερα προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή.

Όπως μετέδωσε η Ιωάννα Μπούτζουκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το σπίτι της θείας του είναι στην ίδια οικογενειακή πολυκατοικία, όπου έγινε το έγκλημα τα ξημερώματα της Κυριακής. Μάλιστα, φέρεται να περνούσε συχνά χρόνο στο σπίτι της θείας και το και το περιβάλλον είναι οικείο για τον 7χρονο. 

Το παιδί ζητά τους γονείς του, ενώ μέχρι τώρα δεν έχει κινηθεί κάποια νομική διαδικασία για την επιμέλειά του, από καμία πλευρά. Τέλος, ο 7χρονος παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.  

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος πυροβόλησε την 33χρονη σύζυγό του μετά από καβγά που είχαν τα ξημερώματα της Κυριακής κι αφού είχαν επιστρέψει από οικογενειακή έξοδο. Το παιδί τους βρισκόταν μέσα στο σπίτι. Ο συζυγοκτόνος δηλώνει μετανιωμένος, ενώ σήμερα η 33χρονη Αδαμαντία κηδεύτηκε στην Πάτρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα