Δολοφονία στην Κρήτη: Στη φυλακή ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Δολοφονία στην Κρήτη: Στη φυλακή ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του
O 54χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα. cretalive.gr

Συντετριμμένος δηλώνει ο άνδρας που πυροβόλησε και σκότωσε εξ επαφής την 33χρονη σύζυγό του μετά από κοινή τους έξοδο. Κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προφυλακίστηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 54χρονος, ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Δεκεμβρίου τραυμάτισε θανάσιμα την 33χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους στη Νέα Αλικαρνασό, στο Ηράκλειο.

Στην απολογία του, ο 54χρονος υδραυλικός δήλωσε συντετριμμένος και μετανιωμένος για ό,τι έπραξε, σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισής τους, η οποία χαρακτήρισε αναμενόμενη την προφυλάκισή του και πρόεσθεσε: «Στην εξέλιξη αυτή συνετέλεσε το γεγονός ότι υπάρχει απαξία στην πράξη, ανεξαρτήτως του ότι υπάρχουν πραγματικοί ισχυρισμοί, οι οποίοι νομίζω πως έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και λαμβάνονται υπόψιν ιδιαιτέρως σε επόμενο στάδιο ή κατά την ακροαματική διαδικασία».

Η συνήγορος του 54χρονου, Αλεξάνδρα Σπανάκη, ανέφερε το κύριο μέλημα στο εξής είναι το παιδί του τραγικού ζευγαριού και η λήψη μέτρων προστασίας του προς όλες τις κατευθύνσεις και από όλες τις απόψεις.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής και μετά από κοινή έξοδο του ζευγαριού. Προηγήθηκε καβγάς που ήταν σύνηθες φαινόμενο , όπως ισχυρίζονται οι γείτονες. ΟΙ ίδιοι λένε οως ο 54χρονος ζήλευε παθολογικά την νεαρή γυναίκα και την κακοποιούσε συχνά.

Χθες η συνήγορός του είπε οτι υπήρχε λόγος που τη σκότωσε.

Η 33χρονη Αδαμαντία. cretapost.gr

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» ο λόγος ήταν ότι το πρωί του Σαββάτου ο 54χρονος είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του ότι η 33χρονη διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Την παρακολουθούσε αλλά δεν μπορούσε να βγάλει άκρη και έφθασε στο σημείο να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι και να το κρύψει στο αυτοκίνητο, το οποίο επίσης χρησιμοποιούσε εκείνη. Τα όσα άκουσε, όπως ισχυρίζεται, τη μοιραία εκείνη μέρα, ανέβασαν το αίμα του στο κεφάλι και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα