Δολοφονία στην Κρήτη: "Υπήρχε λόγος" λέει ο 54χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του

Ο 54χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.
Ο 54χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα. CRETALIVE.GR

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 54χρονος δράστης της δολοφονίας της 33χρονης στην Αλικαρνασσό. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί. Τι ισχυρίζεται η δικηγόρος του, τι λέει ο πατέρας του.

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Τρίτη, έλαβε ο 54χρονος  από την Κρήτη, που διώκεται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Ο άνδρας, που σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του πυροβολώντας την εξ επαφής, δηλώνει "μετανιωμένος" και "συντετριμμενος".

Σύμφωνα με τη συνήγορο υπεράσπισης του θύτη, Αλεξάνδρα Σπανακη, "υπήρξε λόγος" που ο πελάτης της "έχασε τον έλεγχο του εαυτού του και δυστυχώς προέβη σε αυτή την πράξη. Στέρησε τη ζωή της συζύγου του που αγαπούσε τόσο πολύ. Δυστυχώς αυτό είναι κάτι που δεν ανατρέπεται τώρα, αλλά οι δικαστικές αρχές είναι προφανές ότι θα εξετάσουν όλους τους ισχυρισμούς του. Διότι δεν είναι ένας άνθρωπος που γεννήθηκε για να σκοτώσει, ούτε κι ένας άνθρωπος εγκληματίας".

ADVERTISING

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται στη γειτονιά του εγκλήματος, ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολλά περιστατικά βίας εις βάρος της 33χρονης, η κ. Σπανακη υπογράμμισε: "Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν επαληθεύεται με κανένα τρόπο. Δεν μπορώ να αρκούμαι σε αυτά που ακούγονται. Αυτό που ακούγεται δεν αφορά τη δικαιοσύνη. Ο, τι προκύπτει από τη δικογραφία, από τα στοιχεία που υπάρχουν, αυτά θα κριθούν. Κι από τους ισχυρισμούς του που είναι σοβαροί".

Ο 54χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα.
Ο 54χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα. CRETALIVE.GR

Η κ. Σπανακη υποστήριξε ότι ο πελάτης της "οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη διότι προφανώς διαταράχθηκε σημαντικά η ήρεμη συζυγική ζωή από λόγους που αφορούσαν την ίδια. Για αυτό το λόγο ο άνθρωπος αυτός οδηγήθηκε εδώ".

Πρόσθεσε ακόμη ότι ο 54χρονος "Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί", ενώ μιλώντας για το μοιραίο ξημέρωμα τόνισε ότι "Είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι δύο σε μια κοινή οικογενειακή έξοδο. Θα δούμε σε ποιο βαθμό επηρέασε τη λογική του και τη συνείδηση του".

Για το 4χρονο παιδάκι, που είναι και ο τραγικός ήρωας του φρικτού εγκλήματος η κ. Σπανακη σημείωσε: “ο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού εξασφάλισε πρώτα το παιδί να είναι ασφαλές στους οικείους του”.

Ο πατέρας του δράστη, που δεν είχαν πολλές επαφές το τελευταίο διάστημα, μιλώνστας στο Star, είπε οτι δεν περίμενε πως ο γιος του θα προέβαινε σε μια τέτοια ενέργεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κρήτη, δολοφονία
SHARE:

24Media Network