Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Διαβάζεται σε 1'
Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Ακόμη μια γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στη Δράμα, με έναν αστυνομικό να μαχαιρώνει τη σύζυγό του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί.

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Δράμα, με έναν αστυνομικό να μαχαιρώνει την επίσης αστυνομικό σύζυγό του και στη συνέχεια να βάζει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε μέσα στο σπίτι του ζευγαριού. Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο εντόπισαν τη γυναίκα βαριά τραυματισμένη και σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αμέσως ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος είχε τραπεί σε φυγή.

Λίγο αργότερα, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της.

Λίγη ώρα αργότερα, ο σύζυγός της εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, καθώς φέρεται να αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το υπηρεσιακό του όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα