ΕΦΕΤ: Επεκτείνει την ανάκληση για τις σοκολάτες Kinder – Ποια προϊόντα αφορά

ΕΦΕΤ: Επεκτείνει την ανάκληση για τις σοκολάτες Kinder – Ποια προϊόντα αφορά
ΕΦΕΤ

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τα προϊόντα Kinder και την πιθανή παρουσία σαλμονέλας. Η εν λόγω εξέλιξη οφείλεται στην αδυναμία της παραγωγού επιχείρησης «Ferrero Ardennes”, που εδρεύει στο Βέλγιο, να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Σε ανάκληση όλων των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100gr, ανεξαρτήτου παρτίδας, λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας προχωρά ο ΕΦΕΤ.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή (08/04) ο φορέας, αυτή η εξέλιξη οφείλεται στην αδυναμία της παραγωγού εταιρίας να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

“Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όσον αφορά στην προληπτική ανάκληση προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, ενημερώνει ότι η εν λόγω ανάκληση επεκτείνεται πλέον στο σύνολο των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100gr , ανεξαρτήτου παρτίδας. Η εν λόγω εξέλιξη οφείλεται στην αδυναμία της παραγωγού επιχείρησης «Ferrero Ardennes”, που εδρεύει στο Βέλγιο, να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας “Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση info[email protected]”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα