Έφοδος της Τροχαίας για κόντρες στη Λ. Σχιστού- 41 παραβάσεις

Έφοδος της Τροχαίας για κόντρες στη Λ. Σχιστού- 41 παραβάσεις
Αστυνομικός Eurokinissi

Στοχευμένη εξόρμηση της Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση των αυτοσχέδιων αγώνων στις περιοχές της Νίκαιας και του Σχιστού

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, για την αντιμετώπιση – πρόληψη των αυτοσχέδιων αγώνων, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, νέα ειδική εξόρμηση στην περιοχή του Κατράκειου Θεάτρου Νικαίας και στη Λεωφόρο Σχιστού.

Ειδικότερα, αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., πραγματοποίησαν τροχονομικούς ελέγχους οδηγών και οχημάτων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων βεβαιώθηκαν 41 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 12 για υπερβολικό θόρυβο, 9 για στέρηση άδειας οδήγησης, 9 για δυσδιάκριτη πινακίδα κυκλοφορίας, 16 για αντικανονικούς υαλοπίνακες (φιμέ), 3 για προστατευτικά κράνη, 12 για διάφορες άλλες τροχαίες παραβάσεις

Επίσης αφαιρέθηκαν 16 άδειες ικανότητας οδήγησης, 29 άδειες κυκλοφορίας και 33 ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, ενώ ακινητοποιήθηκαν 9 οχήματα.

Οι έλεγχοι θα συνεχισθούν και σε άλλες περιοχές της Αττικής, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα