Έγκλημα στη Μάνη – Κατάθεση ανιψιάς: “Είχε αποπειραθεί να την σκοτώσει δυο φορές”

Έγκλημα στη Μάνη – Κατάθεση ανιψιάς: “Είχε αποπειραθεί να την σκοτώσει δυο φορές”
dikastikoreportaz

Συγκλονίζει η κατάθεση της ανιψιάς της γυναίκας που δολοφόνησε με καραμπίνα ο άνδρας της στη Μάνη. Αποκάλυψε ότι είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τη γυναίκα στο παρελθόν.

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες της δικογραφίας για το έγκλημα στη Μάνη, που έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή, όταν ένας 44χρονος δολοφόνησε τη γυναίκα του με καραμπίνα, μάλιστα μπροστά στα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

Όπως αναφέρει το dikastikoreportaz.gr, η κατάθεση της ανηψιάς της άτυχης Χρυσοβαλάντως Π., η οποία εργαζόταν και ως υπάλληλος στο super market του κατηγορούμενου συζυγοκτόνου, αποκαλύπτει πολλές, άγνωστες, λεπτομέρειες για το τι ακριβώς συνέβαινε στην οικογένεια σε καθημερινή, σχεδόν, βάση. Όπως χαρακτηριστικά λέει, ο 44χρονος απειλούσε διαρκώς να σκοτώσει τη γυναίκα του, ενώ στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να την δολοφονήσει δυο φορές.

Η νεαρή κοπέλα η οποία ζούσε καθημερινά από κοντά τόσο τον θύτη, όσο και το θύμα, αναφέρεται στα ψυχολογικά προβλήματα του κατηγορούμενου επιχειρηματία ο οποίος, όπως λέει, είχε σταματήσει να λαμβάνει συστηματικά την αγωγή που του χορηγούνταν, καθώς είχε μειώσει τη δόση των φαρμάκων.

Η σοκαριστική κατάθεση

“Τον τελευταίο ένα περίπου χρόνο ο γιατρός ο οποίος παρακολουθούσε τον κατηγορούμενο ο κ. Δ.Δ., του ελάττωσε τη δόση του φαρμάκου που έπαιρνε με αποτέλεσμα να είναι επιθετικός με την θεία μου και τα παιδιά του. Επίσης ήταν καχύποπτος με τη θεία μου πιστεύοντας ότι αυτή είχε παράνομη σχέση ή ότι του κλέβει χρήματα από το μαγαζί, καθώς και διάφορα άλλα τα οποία προφανώς δεν ίσχυαν. Τους τελευταίους μήνες οι εντάσεις ήταν συνεχείς, διαρκώς απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει και πριν από ένα μήνα, μετά από ένα μεγάλο καυγά ο θείος μου έδιωξε από το σπίτι τη γυναίκα του και αυτή ήρθε μαζί με την κόρη της στο σπίτι μας όπου έμειναν για δυο ημέρες. Μετά το περιστατικό αυτό σε επικοινωνία που είχε η θεία μου με τον ψυχίατρο, τον ενημέρωσε ότι ο άντρας της δεν λάμβανε τα φάρμακά του ως έπρεπε και εκείνος της απάντησε ότι εφόσον δεν τα παίρνει δεν μπορεί να την βοηθήσει”, ανέφερε η ανηψιά του θύματος.

Όπως αναφέρει το dikastikoreportaz.gr , σύμφωνα με τη νεαρή μάρτυρα μετά το συγκεκριμένο περιστατικό η άτυχη 44χρονη απευθύνθηκε σε άλλο ψυχίατρο ο οποίος όταν έμαθε το ιστορικό του καθώς και ότι είχε κυνηγετικά όπλα είπε ότι θα εισηγούνταν να ανακληθούν οι άδειες καθώς ήταν επικίνδυνο να κατέχει όπλα.

“Αυτό μόλις το έμαθε ο θείος μου δεν ήθελε να επισκεφθεί ξανά τον συγκεκριμένο ψυχίατρο, διότι θεωρούσε ότι ήταν καλά και δεν ήθελε να του πάρουν το όπλο. Ο θείος μου είχε αποπειραθεί να σκοτώσει τη γυναίκα του άλλες δυο φορές. Τα περιστατικά έγιναν πριν από πολλά χρόνια. Την πρώτη φορά προσπάθησε να την σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά της έναν μεγάλο αρκούδο, τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές. Την δεύτερη φορά την κυνηγούσε με μια καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του γιατρού για να σωθεί“.

Μάλιστα η ανηψιά θύτη και θύματος κατέθεσε ότι κατά το παρελθόν ο 44χρονος ήταν βίαιος απέναντι και σε άλλα πρόσωπα όπως η αδερφή του.

Από την πλευρά του ο 44χρονος ο οποίος απολογείται την Παρασκευή στον ανακριτή για το έγκλημα στη Μάνη, δηλώνει μετανοιωμένος ισχυριζόμενος ότι δεν θυμάται τι συνέβη. “Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στο χώμα και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα”, είπε απολογούμενος στους αστυνομικούς.

Την ίδια στιγμή μιλώντας στο dikastikoreportaz.gr ο συνήγορός του, κ. Λάμπρος Μπρεάνος, ισχυρίσθηκε ότι ο εντολέας του είναι συντετριμμένος ισχυριζόμενος ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα κάτι που θα προκύψει και από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα