Έγκλημα στη Μάνη: Συστηματική η κακοποίηση του θύματος – Συγκλονιστικές μαρτυρίες

Έγκλημα στη Μάνη: Συστηματική η κακοποίηση του θύματος – Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Ο 44χρονος βιαιοπραγούσε σε βάρος της συζύγου του με την παθολογική ζήλεια να είναι συχνή αφορμή για την συστηματική κακοποίησή της, σύμφωνα με καταθέσεις που έχουν φτάσει στις αρχές.

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη αλλά και η τοπική κοινωνία της Μάνης τα δεδομένα που προκύπτουν από τη δολοφονία στον Πύργο Διρού, όταν ένας 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης τους, που ειδοποίησε σοκαρισμένη την αστυνομία.

Για τους κατοίκους της περιοχής βέβαια, αρκετά στοιχεία που κρύβονται και έρχονται σιγά-σιγά στη δημοσιότητα φαίνεται πως ήταν γνωστά, καθώς το συγκεκριμένο ζευγάρι που διατηρούσε μίνι μάρκετ στην περιοχή ήταν αρκετά γνωστό στην τοπική κοινωνία του Πύργου Διρού, όπως και τα ζητήματα ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος του θύματος, ωστόσο, ουδείς είχε μιλήσει ή προχωρήσει σε κάποια καταγγελία.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχουν συλλέξει μέχρι στιγμής οι αρχές, οι σκηνές ζηλοτυπίας ήταν κομμάτι της καθημερινότητας του ζεύγους, με τον δράστη να εκφράζει συχνά με βίαιο τρόπο την παθολογική του ζήλια προς τη σύζυγό του, η οποία μάλιστα έπεφτε τακτικά θύμα κακοποίησης από τον ίδιο. Ο 44χρονος συζυγοκτόνος κατηγορούσε συχνά τη γυναίκα του και φέρεται να βιαιοπραγούσε σε βάρος της και μάλιστα μπροστά στα δύο παιδιά τους, ενώ αυτή η έξαρση ζήλιας φαίνεται που οδήγησε σε νέο διαπληκτισμό ήταν που “όπλισε” τα χέρια του για να την πυροβολήσει και να τη σκοτώσει.

Υπενθυμίζεται πως το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στον Πύργο Διρού του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, με τον 44χρονο να τραυματίζει θανάσιμα με την κυνηγετική του καραμπίνα τη σύζυγό του.

Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και δύο κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν ακόμη ένα κυνηγετικό όπλο και τρία φυσίγγια. Στο σπίτι βρισκόταν η 15χρονη κόρη της οικογένειας και έλειπε ο 18χρονος γιος τους, που βρισκόταν στην οικία του παππού του στην Σπάρτη.

Ο δράστης παρέμεινε στο σημείο και όταν έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από διαπραγμάτευση, βγήκε από το σπίτι, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα