Εισαγγελική παρέμβαση για το τιγράκι που εγκατέλειψαν έξω από το Αττικό Πάρκο

Εισαγγελική παρέμβαση για το τιγράκι που εγκατέλειψαν έξω από το Αττικό Πάρκο
Facebook/@pfpomospondia

Κατόπιν αιτήματος φιλοζωϊκής ομοσπονδίας, Εισαγγελέας παρενέβη αυτεπαγγέλτως για το λευκό τιγράκι που εγκαταλείφθηκε σε κάδο σκουπιδιών, έξω από το Αττικό Πάρκο.

Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε η υπόθεση με το λευκό τιγράκι, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε κάδο έξω από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Συγκεκριμένα, η Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα παρενέβη αυτεπαγγέλτως ύστερα από τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν φως της δημοσιότητας.

Η ανώτατη εισαγγελέας ζήτησε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι της κακοποίησης, αλλά και εγκατάλειψης του ζώου, που εκτιμάται ότι είναι θύμα εμπορίου άγριων ζώων.

Τα νεότερα για το τιγράκι – Τι κατέγραψαν οι κάμερες κοντά στο ζωολογικό

Σε κρίσιμη κατάσταση εξακολουθεί να είναι το τιγράκι που βρέθηκε πεταμένο στα σκουπίδια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του πάρκου, Ζαν Ζακ Λεσουέρ, μετά από φροντίδα, ενέσεις και βιταμίνες που παραχωρήθηκαν στο ζωάκι, παρουσιάζει βελτίωση, χωρίς όμως να μπορεί να περπατήσει, ανέφερε η ΕΡΤ.

Το τιγράκι δυστυχώς έχει πλήρη αδυναμία χρήσης των πίσω άκρων και φαίνεται πως έχει υποστεί στο παρελθόν χειρουργική επέμβαση, με τον διευθυντή του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου να ισχυρίζεται πως ενδέχεται είτε να προέρχεται από τσίρκο είτε από κάποιο εκτροφείο και ίσως το παράτησαν κοντά στο Αττικό, ώστε να το περιθάλψουν οι εργαζόμενοί του.

Μάλιστα, όπως είπε ο Ζαν Ζακ Λεσουέρ, πλάνα από κάμερες απέναντι από το Πάρκο, κατέγραψαν το βράδυ πριν την ημέρα που εντοπίστηκε το τιγράκι, ένα αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός κατέβηκε και κατευθύνθηκε προς το σημείο που συνήθως τοποθετούνται οι κάδοι απορριμμάτων, όπου και παρέμεινε για ένα λεπτό. Κάτι που πιθανώς να βοηθήσει στην έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα