Έκτορας: Επέστρεψε πιο δυνατός και “απαντά” με χαμόγελα σε αυτούς που τον κακοποίησαν

Έκτορας: Επέστρεψε πιο δυνατός και “απαντά” με χαμόγελα σε αυτούς που τον κακοποίησαν

Ο Έκτορας, το σκυλί που μαχαιρώθηκε από τον 54χρονο καθηγητή στη Νίκαια, επέστρεψε πιο δυνατά και πλέον χαμογελά. Τι λένε οι άνθρωποι που τον φρόντισαν.

Επέστρεψε πιο δυνατός και εμφανίζεται χαμογελαστός ο Έκτορας, που χωρίς φόβο και ενδοιασμό παρά τα όσα πέρασε, δέχεται τα στοργικά χάδια των ανθρώπων που όλες αυτές τις μέρες τον φρόντιζαν, από τη στιγμή που δέχτηκε την άνανδρη και βάναυση επίθεση από τον 54χρονο καθηγητή στη Νίκαια.

Το σκυλάκι φιλοξενείται στο κέντρο περίθαλψης αδέσποτων ζώων στον Κορυδαλλό και η κατάστασή του πλέον είναι πολύ καλή. Μάλιστα, όπως είπε ο κτηνίατρος Σαράντης Κορώνης στην ΕΡΤ: “Αρχικά ο σκύλος ήταν σε άσχημη κατάσταση. Είχε βαθιά τραύματα, είχε επηρεαστεί και ο πνεύμονας, αλλά ήταν δυνατός, τα κατάφερε και στο χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του βελτιώνεται. Δείχνει εμπιστοσύνη στο προσωπικό του κέντρου”.

Ποια είναι η διαδικασία για τον Έκτορα από εδώ και πέρα; Όπως είπε, ο Πρόεδρος του σωματείου και Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: “Ο Έκτορας θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα, θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του αλλά αυτή τη φορά θα δοθεί με πράξη υιοθεσίας, δηλαδή θα εφαρμόσουμε το πρωτόκολλο και θα κάνουμε απροειδοποίητους ελέγχους. Είχε χαθεί ο σκύλος, είχε φύγει από το σπίτι πριν από 12 μέρες περίπου λόγω κακοκαιρίας. Επειδή είχε παραλείψει ο ιδιοκτήτης να του βάλει μικροτσίπ, εμείς θα προχωρήσουμε σε δικιά μας διαδικασία υιοθεσίας που σημαίνει ότι θα τον ελέγχουμε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα