ΕΛΑΣ: Απετράπη ξανά ραντεβού για συμπλοκή ανηλίκων στα Νότια Προάστια

Διαβάζεται σε 1'
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Eurokinissi

Κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων σε ανήλικους πανελλαδικά, πραγματοποιήθηκαν 10 συλλήψεις, 9 προσαγωγές και 526 έλεγχοι

Δεν βάζουν μυαλό κάποιες παρέες ανηλίκων στα Νότια Προάστια που για εντελώς ανόητους λόγους δίνουν ραντεβού με άλλες παρέες από γειτονικούς Δήμους για συμπλοκή.

Το ίδιο επίμονη όμως είναι και η Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής που απέτρεψε ξανά ραντεβού μετά από αξιοποίηση πληροφορίας που ανέφερε ότι χθες στις 10 το βράδυ θα βρίσκονταν δύο παρέες από σχολεία της Γλυφάδας και της Βούλας σε scate park στην Βούλα, για να …λύσουν τις «διαφορές» τους.

Στη θέα των προσαγωγών και των αστυνομικών δυνάμεων στο σημείο σταμάτησε η προσέλευση νεαρών και πραγματοποιήθηκε αποχώρηση όσων ήδη κινούνταν στην πέριξ περιοχή.

Από τις δράσεις της Ασφάλειας χθες στην περιοχή της Γλυφάδας και της Βούλας, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 53 έλεγχοι ανηλίκων και ενός ενήλικα. Από την περιοχή της Βούλας από τις δυνάμεις της Ασφαλείας σε συνεργασία με ομάδες ΟΠΚΕ προσήχθησαν πέντε ανήλικοι και ένας ενήλικας. Στην κατοχή ενός ανηλίκου βρέθηκε μία κουκούλα full face.

Παράλληλα σε όλη τη χώρα χθες, σε δράσεις που έγιναν για την παραβατικότητα ανηλίκων, πραγματοποιήθηκαν 10 συλλήψεις, 9 προσαγωγές και 526 έλεγχοι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα