ΕΛΑΣ για Νέα Σμύρνη: Επιμένει σε απρόκλητη επίθεση από 30 άτομα

ΕΛΑΣ για Νέα Σμύρνη: Επιμένει σε απρόκλητη επίθεση από 30 άτομα
Επεισόδια μεταξύ της αστυνομίας και πολιτών στην Πλατεία της Ν.Σμύρνης, όταν πολίτες διαμαρτυρήθηκαν για την επιβολή προστίμου μετακίνησης σε οικογένεια που καθόταν στην πλατεία Eurokinissi

Τι αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που εμφανίζονται σε βίντεο να συμπλέκονται με πολίτες.

Στην αρχική της θέση, για απρόκλητη επίθεση από ομάδα 30 ατόμων, εμμένει η ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, παρά το γεγονός ότι έχουν δημοσιευτεί βίντεο που δείχνουν μια τελείως διαφορετική εκδοχή.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζεται, ωστόσο, ότι έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που εμφανίζονται σε βίντεο να συμπλέκονται με πολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Την 14.50 ώρα σήμερα (7-3-2021) Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. μετέβη στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης, προκειμένου να διενεργήσει ελέγχους για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι για την ανωτέρω Πλατεία υπάρχει πλήθος καταγγελιών για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων η ομάδα των αστυνομικών δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από ομάδα (30) περίπου ατόμων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών.

Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο προσήγαγαν (11) άτομα από την ομάδα που επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Σχετική δικογραφία σχηματίζεται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σχετικά με βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε διάφορες ιστοσελίδες και εμφανίζουν αστυνομικούς να συμπλέκονται με πολίτες έχει διαταχθεί Διοικητική Έρευνα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα