Ελένη Κωστοπούλου: “Ο Ζακ πέθανε από κλωτσιές, αυτό που ενόχλησε είναι το πώς πέθανε ο Αντώνης”

Ελένη Κωστοπούλου: “Ο Ζακ πέθανε από κλωτσιές, αυτό που ενόχλησε είναι το πώς πέθανε ο Αντώνης”
Πορεία διαμαρτυρίας στο λιμάνι του Πειραιά για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου για τον τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ο Αντώνης Καρυώτης και πως θα μπορούσαν "να τον πλακώσουν στις κλωτσιές", προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου.

Σχολιάζοντας τη δολοφονία του Αντώνη Καρυώτη από μέλη του πληρώματος του πλοίου “Blue Horizon”, όταν τον πέταξαν στη θάλασσα, με αποτέλεσμα εκείνος να πνιγεί, η Ιωάννα Μάνδρου έκρινε ορθότερο για τους κατηγορούμενους να τραβήξουν τον 36χρονο μέσα και να τον πλακώσουν στις κλωτσιές!

Η εν λόγω άποψη της δημοσιογράφου προκάλεσε την -δικαιολογημένη- οργισμένη αντίδραση της μητέρας του δολοφονημένου Ζακ Κωστόπουλου.

“Κυρία Μάνδρου, ο γιος μου πέθανε από κλωτσιές, άρα αυτό που σας ενόχλησε είναι ο τρόπος που πέθανε ο Αντώνης. Αν έτρωγε όμως κλωτσιές και πέθαινε λίγο αργότερα όπως ο Ζακ ή ένα μήνα αργότερα όπως ο Βασίλειος δεν θα σας πείραζε, υποθέτω”, έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Κωστοπούλου.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μάνδρου

Παρατίθεται η ακριβής δήλωση της Ιωάννας Μάνδρου: “Για αυτή την κτηνωδία, έχει παρέμβει ο εισαγγελέας, η ποινική δίωξη που θα ασκηθεί θα είναι βαριά. Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, όταν σπρώχνεις έναν άνθρωπο στη θάλασσα ενώ το καράβι έχει ξεκινήσει” είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

Ωστόσο στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ένας άνθρωπος 36 ετών να χάσει τη ζωή του τόσο άδικα; Έκανε το λάθος και μπήκε στο καράβι την ώρα που ξεκινούσε. Ας τον έσπρωχναν μέσα. Ας τον πλάκωναν στις κλωτσιές. Ας τον παρέδιδαν στο Λιμεναρχείο. Ας του έβαζαν πρόστιμο. Ας του ασκούσαν δίωξη στον Εισαγγελέα. Όλα επιτρέπονται, εκτός από το να το σπρώξεις και να τον σκοτώσεις”.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα