Ένοπλη ληστεία στην Εύβοια: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο υπάλληλος του βενζινάδικου

Ένοπλη ληστεία στην Εύβοια: Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο υπάλληλος του βενζινάδικου
Εσωτερικό νοσοκομείου (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 35χρονου υπάλληλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ληστή σε βενζινάδικο στην Εύβοια. Αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας ο υπάλληλος που τραυματίστηκε από τον δράστη της ένοπλης ληστείας σε βενζινάδικο στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, γίνονται ενέργειες ώστε ο 35χρονος να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών διότι φέρει κακώσεις θώρακος κεφαλής και χρειάζεται να τον παρακολουθήσει νευροχειρουργός.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 21.30 το βραδύ, ενώ όταν εισέβαλε ο ένοπλος κακοποιός στο βενζινάδικο υπήρχαν δύο υπάλληλοι μέσα.

Υπάλληλος του βενζινάδικου ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή που του «κόλλησε» μια καραμπίνα στο κεφάλι ζητώντας του τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου, εκείνος όμως φέρεται να αρνήθηκε να τους αποκαλύψει.

Ο δράστης φορούσε κουκούλα και εισέβαλε στο μαγαζί από τα χωράφια, απείλησε τον έναν υπάλληλο με την καραμπίνα να του δώσει τα χρήματα, στην προσπάθειά του ο δεύτερος υπάλληλος να τον αποτρέψει τραυματίστηκε στο κεφάλι από τον ληστή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version