Εντοπίστηκε σορός άντρα στο Αλεποχώρι-Εικάζεται ότι πρόκειται για αγνοούμενο υπερήλικα

Εντοπίστηκε σορός άντρα στο Αλεποχώρι-Εικάζεται ότι πρόκειται για αγνοούμενο υπερήλικα
Επιχείρηση της πυροσβεστικής - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Την σορό εντόπισαν σε αποσύνθεση άντρες της ΕΜΑΚ με διασωστικούς σκύλους που ερευνούσαν στην περιοχή για τον εντοπισμό εξαφανισμένου ηλικιωμένου από τις 13 Ιουλίου

Την σορό ενός άντρα εντόπισαν το μεσημέρι στο Αλεποχώρι, άντρες της ΕΜΑΚ με διασωστικούς σκύλους που ερευνούσαν στην περιοχή για τον εντοπισμό εξαφανισμένου ηλικιωμένου από τις 13 Ιουλίου.

Την σορό του ηλικιωμένου άντρα εντόπισαν οι σκύλοι, μέσα σε φυλλωσιές, περίπου 1.300 μέτρα από την οικία του αγνοούμενου και στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία.

Εικάζεται ότι πρόκειται για τον άντρα 92 χρόνων που εξαφανίστηκε από το εξοχικό του. Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι Αρχές δεν υπάρχουν εμφανή ίχνη εγκληματικής ενέργειας, αλλά αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τα ρούχα τα οποία βρέθηκαν στη σορό ταιριάζουν δυστυχώς απόλυτα με την περιγραφή του ρουχισμού του ηλικιωμένου, για την ημέρα που εξαφανίστηκε, όμως για να είναι απόλυτα βέβαιες οι Αρχές ενδέχεται να γίνει και ταυτοποίηση μέσω τεστ DNA, ώστε να γίνει και επισήμως η ταυτοποίησή ότι πρόκειται για τον ίδιο άντρα, για τον οποίο είχε ενεργοποιηθεί και Silver Alert.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα