Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ

Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ

Ένας 29χρονος έχασε την ζωή του στα άγρια επεισόδια έξω από Σοκ προκαλεί η είδηση από τις άγριες συμπλοκές έξω από τη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από επιδρομή των οπαδών της Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Υπέκυψε στα τραύματά του νεαρός φίλαθλος της ΑΕΚ. Οκτώ συνολικά οι τραυματίες, πάνω από ενενήντα συλλήψεις

Σοκ και δέος προκαλούν όσα γίνονται σιγά-σιγά γνωστά από τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί της Ντίναμο Ζάγκρεμπ με το ντου στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας και την επίθεση σε αμέριμνους φίλους της ΑΕΚ έξω από την OPAP Arena.

Ένας 29χρονος* φίλος της ΑΕΚ έχασε τη ζωή του, καθώς υπέκυψε στα τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μετά από χτύπημα που δέχτηκε έξω από το γήπεδο.

Συνολικά, τραυματίστηκαν στα επεισόδια οκτώ άνθρωποι. Πρόκειται για τρεις Έλληνες και πέντε Κροάτες, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την αστυνομία έγιναν 96 συλλήψεις, με τα άτομα να οδηγούνται στη ΓΑΔΑ .

Στο νοσοκομείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη τόσο των ΜΑΤ όσο και ανθρώπων της ασφάλειας, η οποία όσο περνούσε η ώρα όλο και μεγάλωνε, για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Την ίδια ώρα όμως υπήρξε αρκετή ένταση από συγγενείς που πήγαιναν στο νοσοκομείο για να μάθουν την κατάσταση των τραυματιών.

Εξάλλου, οι πληροφορίες διαψεύδουν την είδηση πως υπάρχει και δεύτερος θάνατος ενός ανήλικου ατόμου.

Το βίντεο από την στιγμή που Κροάτες οπαδοί κάνουν επιδρομή στην πλατεία έξω από την OPAP Arena, είναι σοκαριστικό.

Ένα ακόμη βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media δείχνει τις μάχες σώμα με σώμα, τις συμπλοκές με καδρόνια κι άλλα αντικείμενα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

*Η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο για 22χρονο

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα