Επεισόδια στον Ρέντη: Συμπληρωματική απολογία του 18χρονου κατηγορουμένου

Διαβάζεται σε 1'
Στιγμιότυπο από την απολογία του 18χρονου κατηγορούμενου για τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας στον αστυνομικό στον Ρέντη
Στιγμιότυπο από την απολογία του 18χρονου κατηγορούμενου για τη ρίψη της ναυτικής φωτοβολίδας στον αστυνομικό στον Ρέντη EUROKINISSI

Για συμπληρωματική απολογία κλήθηκε ο 18χρονος που έριξε τη φωτοβολίδα στα επεισόδια στον Ρέντη, στις 7 Δεκεμβρίου, η οποία είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο ενός αστυνομικού.

Συμπληρωματική απολογία αναμένεται να δώσει σήμερα, Παρασκευή (19/1), στην ανακρίτρια Πειραιά ο 18χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού των ΜΑΤ κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων στον Ρέντη, στις 7 Δεκεμβρίου.

Ο αστυνομικός είχε δεχθεί φωτοβολίδα ευθείας βολής στον μηρό και τραυματίστηκε πολύ σοβαρά κατά την διάρκεια επεισοδίων με οπαδούς έξω από κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας “Μελίνα Μερκούρη”.

Από τα πρώτα λεπτά του τραυματισμού του είχε πέσει σε κώμα λόγω της εκτεταμένης αιμορραγίας (είχε υποστεί αιμορραγικό σοκ) και κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Στον 18χρονο είχε ασκηθεί συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση μετά τον θάνατο του αστυνομικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα