Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Στη ΜΕΘ η 22χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο

Διαβάζεται σε 2'
Άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε γυναίκα στην Ερμού
Άνδρας επιτέθηκε και μαχαίρωσε γυναίκα στην Ερμού ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” νοσηλεύεται η 22χρονη που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο στην Ερμού. Η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή.

Σε χειρουργική επέμβαση στο θώρακα υποβλήθηκε η 22χρονη, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, στην ωμοπλάτη, ενώ βρισκόταν στην οδό Ερμού, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (1/3).

Η 22χρονη νοσηλεύεται πλέον στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και η κατάστασή της κρίνεται σοβαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς της, δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης την είχε χτυπήσει με μαχαίρι δύο φορές στην ωμοπλάτη, κοντά στην καρδιά, με αποτέλεσμα να υποστεί μεγάλη αιμορραγία, καθώς το βάθος των δύο τραυμάτων ήταν τέσσερα δάκτυλα.

Η 22χρονη έφθασε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της και οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί πνευμοθώρακα (το μαχαίρι είχε τρυπήσει το θωρακικό τοίχωμα) ενώ είχε και ένα σπασμένο πλευρό.

Ο δράστης ηλικίας 32 ετών, συνελήφθη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, φέρεται να έχει ψυχιατρικό ιστορικό. Ο δράστης θεωρούσε πως η γυναίκα -η οποία είναι πωλήτρια σε κατάστημα στην Ερμού- είναι πράκτορας και ότι τον παρακολουθούσε, εξ ου και τη μαχαίρωσε.

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Στο μεταξύ, βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σε αυτό φαίνεται η στιγμή όπου οι αστυνομικοί τον έχουν συλλάβει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα