Επίθεση με σύριγγα στην Καισαριανή: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Επίθεση με σύριγγα στην Καισαριανή: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Επίθεση στην Καισαριανή NEWS 24/7

Οι αρχές επιχειρούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη της επίθεσης σε κοπέλα, στην Καισαριανή, ο οποίος χρησιμοποίησε σύριγγα. Σε κατάσταση σοκ το θύμα.

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη που επιτέθηκε στην αρχή της οδού Υμηττού, στην Καισαριανή, σε μία ανυποψίαστη 26χρονη κοπέλα που περπατούσε στον δρόμο, και με μία σύριγγα προσπάθησε να την τρυπήσει πίσω στο πόδι.

Η σύριγγα πέρασε το ρούχο χωρίς να τραυματίσει το θύμα και ο δράστης την πίεσε και απελευθέρωσε ένα λευκό υγρό.

Αμέσως μετά ο δράστης, όπως φαίνεται και στα σχετικά πλάνα που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα καταστήματος στο σημείο, γυρνάει προς τα πίσω και κρύβεται στο κατάστημα.

Η κοπέλα, μόλις ένιωσε το υγρό στο πόδι της, σοκαρίστηκε και την επόμενη ημέρα απευθύνθηκε στις Αρχές και έκανε την σχετική καταγγελία, ενώ έχει υποβληθεί και σε ιατρικές εξετάσεις.

Το ρούχο της έχει κρατηθεί και έχει αποσταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να διαπιστωθεί τι ακριβώς περιείχε αυτό το υγρό, που εικάζεται ότι ήταν γενετικό υλικό, ενώ οι Αρχές που έχουν σχηματίσει ήδη δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ αγνώστου, προσπαθούν μέσω το σχετικού βίντεο να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος είναι και παντελώς άγνωστος στο θύμα.

Επίθεση στην Καισαριανή NEWS 24/7


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα