Επίθεση με Βιτριόλι: Δεύτερο ντοκουμέντο από επικοινωνία της κατηγορούμενης με εταιρία ταξί

Επίθεση με Βιτριόλι: Δεύτερο ντοκουμέντο από επικοινωνία της κατηγορούμενης με εταιρία ταξί
Στον Εισαγγελέα η 35χρονη Eurokinissi

Μέσα από ένα δεύτερο προφίλ στο Facebook με όνομα "Κωνσταντίνα Χ" φαίνεται πως η 35χρονη παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Και δεύτερο προφίλ στο Facebook με ψεύτικο όνομα φαίνεται να είχε η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι στην Ιωάννα. Μάλιστα το όνομα του λογαριασμού είναι ακριβώς το ίδιο με το όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε στην εταιρία ραδιοταξί.

Η 35χρονη με το πραγματικό της προφίλ παρουσίαζε μια ευτυχισμένη και γεμάτη ζωή. Από αυτό το προφίλ έκανε like στις φωτογραφίες της Ιωάννας. Όμως σύμφωνα με πληροφορίες, είχε και ένα δεύτερο προφίλ με το ψευδώνυμο «Κωνσταντίνα Χ».

Αυτός ο λογαριασμός δεν εμφανίζεται στο προφίλ της Ιωάννας, ενώ δεν υπάρχει ούτε like αλλά ούτε σχόλιο. Μέσα από αυτό το προφίλ φαίνεται να παρακολουθούσε κυρίως τον σύντροφό της.

Το ψευδώνυμο δεν ήταν καθόλου άγνωστο στους άνδρες της Ασφάλειας που χειρίστηκαν με επιτυχία την υπόθεση. Με το ίδιο ακριβώς ψευδώνυμο, η κατηγορούμενη είχε καλέσει ταξί για να τη μεταφέρει στο σημείο της επίθεσης, όπου είχε παρουσιαστεί ως Ελληνοαμερικανίδα.

 

Δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο στην εταιρία ταξί

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εξασφάλισε ένα δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο της κατηγορούμενης με την εταιρία ταξί. Μάλιστα, απέφυγε να δώσει τον αριθμό του κινητού της τηλεφώνου λέγοντας ότι είναι απο την Αμερική και ουσιαστικά δε λειτουργεί.

Κατά τη συνομιλία της, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι δεν θυμόταν τον αριθμό τηλεφώνου της και πρόσθεσε ότι «δεν πιάνει λόγω του ότι δεν το έχει ενεργοποιήσει για Ελλάδα».

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο το κινητό της 35χρονης αλλά και τον υπολογιστή της αναζητώντας νέα στοιχεία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα