Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στο εξιτήριο η Ιωάννα μετά από 7 χειρουργεία

Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στο εξιτήριο η Ιωάννα μετά από 7 χειρουργεία
Επίθεση με βιτριόλι κατά 34χρονης

Δυόμισι μήνες μετά την δολοφονική επίθεση σε βάρος της, η Ιωάννα βρίσκεται κοντά στο εξιτήριο. Την ίδια στιγμή αμίλητη παραμένει η φερόμενη ως δράστης.

Κοντά στο εξιτήριο βρίσκεται η Ιωάννα, μετά από δυόμισι μήνες από την επίθεση, κι αφού μεσολάβησε ένα εξαιρετικά ψυχοφθόρο για την ίδια διάστημα, μετά από επτά δύσκολα χειρουργεία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η άτυχη 34χρονη είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το Θριάσιο Nοσοκομείο ακόμη και μέσα στον Αύγουστο. Παρόλα αυτά η ψυχολογία της κοπέλας ακόμη δεν είναι καλή.

Την περασμένη εβδομάδα το κορίτσι υποβλήθηκε στο έβδομο χειρουργείο. Η επέμβαση έγινε στο αριστερό της χέρι, το οποίο είναι καμένο από το καυστικό υγρό. Δίπλα της όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται η οικογένεια και οι φίλοι της.

Την ίδια ώρα η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των φυλακών της Θήβας. Παραμένει αμίλητη και δεν έχει πει κουβέντα για εκείνη την ημέρα. Πάντως τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση όσον αφορά τις έρευνες της αστυνομίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα