Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης – Οι μαρτυρίες για την επίθεση

Επίθεση με βιτριόλι: Τα πρώτα λόγια της 34χρονης – Οι μαρτυρίες για την επίθεση
Η 34χρονη που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι

Η Ιωάννα, λίγες μέρες μετά τη φριχτή επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι, μιλά για πρώτη φορά στις αρχές, αποκαλύπτοντας όσες μνήμες μπόρεσε να ανασύρει.

Σημαντική για την διαλεύκανση της υπόθεσης κάθε πληροφορία που μπορεί να ανασύρει η 34χρονη Ιωάννα μετά την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστη γυναίκα με βιτριόλι.

“Ήταν ψηλή, αδύνατη, δεν την πρόσεξα πολύ. Όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, χωρίς να μου μιλήσει καθόλου, χωρίς να μου πει τίποτα. Ξαφνικά γύρισα να δω ποια είναι αυτή που βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και εκείνη μου έριξε το βιτριόλι. Όλα κράτησαν λίγα δευτερόλεπτα. Πονούσα φρικτά, δεν θυμάμαι τίποτα παραπάνω”, φέρεται να είπε στις αρχές σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό STAR.

Η Ιωάννα καιγόταν από τα πρώτα δευτερόλεπτα που της έριξε η δράστις το βιτριόλι. Οι πρώτοι άνθρωποι, που την είδαν, αναγκάστηκαν να της βγάλουν τα ρούχα, με σκοπό να περιορίσουν τον πόνο.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν παρατηρήσει, μια γυναίκα με καπέλο, η οποία επόπτευε τον χώρο. “Περνούσε από μπροστά, ξανά γύριζε, καθόταν απέναντι. Εκεί, στο εκκλησάκι. Πέντε μέρες αυτό γινόταν”. Ισχυρίζονται μάλιστα, πως η μαυροφορεμένη γυναίκα βγήκε πρώτη από το κτίριο. Έριξε το βιτριόλι και έφυγε τρέχοντας, λίγα δευτερόλεπτα πριν την Ιωάννα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η δράστις δεν έχει μετανιώσει για την πράξη της. “Κατέστρεψε το πρόσωπο, το σώμα και πιθανώς να αφήσει ανάπηρη την κοπέλα. Δεν πήγε να παραδοθεί με τύψεις ενώ μπορεί να πιστεύει πως είναι άπιαστη”, αναφέρει ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα