Εξάρχεια: Θρίλερ με νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχέτευση κτιρίου

Διαβάζεται σε 2'
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου ISTOCK

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας έχει προκαλέσει ο εντοπισμός νεκρού εμβρύου, στα Εξάρχεια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των Αρχών, μετά την καταγγελία για εντοπισμό νεκρού εμβρύου σε αποχέτευση, επί της οδού Σόλωνος, στα Εξάρχεια.

Στο σημείο είχε κληθεί η ΜΚΟ στην οποία ανήκει το κτίριο, εταιρεία αποφράξεων, καθώς και ο υδραυλικός που πήγε στο σημείο ο οποίος, κατά την απόφραξη της αποχέτευσης, εντόπισε με κάμερα το νεκρό έμβρυο. Στη συνέχεια, το ανέσυρε και το παρέδωσε στους υπευθύνους των εγκαταστάσεων.

Όταν ο ίδιος απευθύνθηκε στους αρμόδιους του κτιρίου, τού είπαν ότι θα επιληφθούν οι ίδιοι του θέματος. Ο τεχνικός με τη σειρά του αποχώρησε και, όταν πήγε στην εταιρεία του, το ανέφερε στον εργοδότη με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία.

Αμέσως μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών, ωστόσο δεν βρίσκουν κάποιον για να ρωτήσουν τι συνέβη καθώς οι εγκαταστάσεις είναι κλειστές.

Ως προς το αν όντως πρόκειται έμβρυο, ο τεχνικός φέρεται να τράβηξε φωτογραφία που την παρέδωσε στους αστυνομικούς, οι οποίοι πείστηκαν πως όντως επρόκειτο για μακάβριο εύρημα.

Σημειωτέον, πάντως, πως στην περιοχή στεγάζεται μία μαιευτική κλινική, με τις Αρχές να ερευνούν αν το δίκτυο καταλήγει εκεί. Ωστόσο, νεότερα δεδομένα αναμένεται να προκύψουν όταν ανοίξουν οι εγκαταστάσεις και μπορέσουν οι αστυνομικοί να μιλήσουν με τους υπεύθυνους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα