Φαίη Μπακογιώργου: “Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές”

Διαβάζεται σε 3'
Φαίη Μπακογιώργου: “Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές”
Caption/Glomex

“Ηταν απάνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα” δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2021. Αναλυτικά όσα είπε.

Ο πατέρας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2021, Φάνης Καραμπατσάκης, μίλησε για την υπόθεση το πρωί της Παρασκευής (10/11) στο OPEN, και εμφανώς συντετριμμένος από την απώλεια του παιδιού του, αποκάλυψε πως η Φαίη “πάντα τσακωνόταν με την σπιτονοικοκυρά” ενώ ζήτησε την τιμωρία των κατηγορουμένων.

“Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές. Αν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενες για τη δολοφονία της 23χρονης είναι η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της κοπέλας, το σώμα της οποίας βρέθηκε τυλιγμένο με μια κουβέρτα. Οι τρεις κατηγορούμενες συνελήφθησαν και σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βαρύτατα κακουργήματα, ύστερα από τη μήνυση που κατέθεσε ο πατέρας του θύματος:

  • ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη,
  • εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα (σπιτονοικοκυρά),
  • διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος (σπιτονοικοκυρά),
  • επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου,
  • απλή σωματική βλάβη κατά συρροή,
  • συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων (αδερφή)

Όσα δήλωσε ο πατέρας της 23χρονης

Ο πατέρας της Φαίης Μπακογιώργου, δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του OPEN πως “είχαμε από την αρχή πολλούς μάρτυρες οι οποίοι είχαν βάλει στο κάδρο και τα υπόλοιπα δύο άτομα” ενώ ερωτηθείς αν είχε δείγματα για την κακοποίηση της κόρης του, ανέφερε,

“Πάντα τσακώνονταν, αλλά δεν ήξερε ότι κακομεταχειρίζεται με τέτοιο τρόπο [..] Αυτές τις φωτογραφίες (σ.σ. που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με το χτυπημένο σώμα της 23χρονης) μου τις είχε στείλει η σπιτονοικοκυρά μαζί με ένα χαρτί από το Λαϊκό, και μου είπαν ότι είναι από τροχαίο. Εγώ δεν το πίστεψα.. γιατί φαίνεται έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι όμως γιατί και η ίδια δεν το έλεγε. Πήγα μέχρι και στην Τροχαία, όμως δεν υπήρχε τίποτα”.

Τέλος τόνισε πως “το πρώτο που ήθελα έγινε, καθώς συνελήφθησαν οι δολοφόνοι του παιδιού μου. Τώρα, είναι ένα μεγάλο χτύπημα για εμένα και για το άλλο μου το παιδί. Όπως ρίξανε στο σκοτάδι το παιδί μου, έτσι να πέσουνε και αυτές. Αν το δικαστήριο αποφασίσει πως είναι ένοχοι, τότε δεν δείχνω οίκτο”.

Ηταν απάνθρωπο. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Ό,τι και να γίνει, είναι παιδί σου. Μιλάω εγώ και το λέω, πόσο μάλλον για μάνα που το βγάζει από μέσα της. Άλλοι πέφτουν στα ναρκωτικά, γίνονται οι χειρότεροι δολοφόνοι και η μάνα και ο πατέρας είναι δίπλα τους”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα