Φυλακές Κορυδαλλού: Έφοδος σε κελιά κρατουμένων για τρομοκρατία

Φυλακές Κορυδαλλού: Έφοδος σε κελιά κρατουμένων για τρομοκρατία
Φυλακές Κορυδαλλού Eurokinissi

Για δεύτερη φορά στο κελί των αδελφών Ξηρού εντοπίζεται κινητό τηλέφωνο ενώ σε κοινόχρηστο χώρο προαυλισμού εντοπίστηκαν σκουπόξυλο, σωλήνες και φορτιστής. Έφοδος και στην πτέρυγα των ποινικών κρατουμένων.

Νέα έφοδος από την Ομάδα Αντιμετώπισης Έκνομων Ενεργειών στις Φυλακές Κορυδαλλού, αυτή την φορά στα κελιά κρατουμένων για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για δεύτερη φορά, εντοπίστηκαν στο κελί των αδελφών Ξηρού απαγορευμένα αντικείμενα, όπως κινητό τηλέφωνο, ληγμένες τηλεκάρτες και ακουστικά.

Στον κοινόχρηστο χώρο προαυλισμού που χρησιμοποιούν και άλλοι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία εντοπίστηκε ένα σκουπόξυλο, δύο σωλήνες και ένας φορτιστής. Για τα ευρήματα ενημερώθηκε και ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Έφοδος και στους ποινικούς κρατούμενους

Αιφνιδιαστική έρευνα και στην πτέρυγα των ποινικών κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε μεσημβρινές ώρες και συγκεκριμένα, στον υπαίθριο κοινόχρηστο χώρο και σε δύο κελιά της Β’ Πτέρυγας του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού I από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Στον υπαίθριο κοινόχρηστο χώρο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 1.262 γραμ. περίπου χασίς – σοκολάτα, 432 γραμ. περίπου χασίς – φούντα και μεταλλικό κουταλάκι. Στα κελιά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες χασίς, ηρωίνης και τριμμένων φαρμάκων, σπόροι κάνναβης, αυτοσχέδιο μαχαίρι και ψαλίδι, 2 κινητά τηλέφωνα, 2 φορτιστές, ακουστικά και καλώδια usb.

Ευρήματα στις φυλακές Κορυδαλλού ΕΛΑΣ

 

Για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα ο αρμόδιος Εισαγγελέας και η οικεία Αστυνομική Αρχή η οποία διενεργεί σχετική προανάκριση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Ευρήματα στις φυλακές Κορυδαλλού ΕΛΑΣ

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα