Φώφη Γεννηματά: “Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο”

Φώφη Γεννηματά: “Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο”

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κατηγόρησε την κυβέρνηση για χαμένο χρόνο την ώρα που η πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις, καθώς "παραπέμπει συνεχώς για αύριο ό,τι έπρεπε να έχει γίνει χθες"

Για καθυστερημένες αποφάσεις και χαμένο χρόνο κατηγόρησε την κυβέρνηση η Φώφη Γεννηματά. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής τόνισε σε δήλωσή της πως “είναι ώρα για αποφάσεις, χωρίς άλλη καθυστέρηση”, καθώς “η κατάσταση με την πανδημία παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις”.

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε πως “η Κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο, χάνει χρόνο και παραπέμπει συνεχώς για «αύριο» ό,τι έπρεπε να έχει γίνει χθες”, κατηγορώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τον οποίο “είχα ζητήσει από τον κ. Μητσοτάκη να προχωρήσει άμεσα στη στήριξη του ΕΣΥ, την αποσυμφόρηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και των σχολείων. Αντί για έγκαιρη αντιμετώπιση, αφήνει να φτάσουμε στο κόκκινο. Αντί να προτάξει με σχέδιο τον περιορισμό της διασποράς, επιλέγει να παρέμβει εκ των υστέρων, μόνο με μέτρα περιοριστικά που έχουν και κοινωνικό και οικονομικό κόστος”.

Τέλος, η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, ανέφερε πως “σε κάθε περίπτωση το νέο σχέδιο που όπως μας είπε «θα ανακοινώσει» η Κυβέρνηση, πρέπει να προβλέπει την ουσιαστική οικονομική στήριξη των εργαζομένων, των ανέργων και των αγροτών και την εξασφάλιση ρευστότητας για να μείνουν ζωντανές οι επιχειρήσεις και πρώτα οι μικρομεσαίες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα