Folli Follie: Aποβλήθηκε η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας από τη δίκη

Διαβάζεται σε 2'
Folli Follie: Aποβλήθηκε η προσωρινή διοίκηση της εταιρίας από τη δίκη
sooc

Εκτός «πολιτικής αγωγής» βρίσκεται η προσωρινή διοίκηση της Folli Follie με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Στην αποβολή της προσωρινής διοίκησης της Folli Follie από τη δίκη για τους πλασματικούς ισολογισμούς της εταιρίας, προχώρησε το Τριμελές Εφετείου Κακουργημάτων.

Υπέρ της αποβολής της προσωρινής διοίκησης τάχθηκε η πλειοψηφία της υπεράσπισης μεταξύ των οποίων και της οικογένειας Κουτσολιούτσου, επικαλούμενη ότι η αποβολή είχε αποφασιστεί κατά το πρώτο πρωτόδικο δικαστήριο και έχει δεσμευτικό χαρακτήρα και για αυτή τη δικαστική σύνθεση.

Αντίθετα, δεκτές έγιναν οι παραστάσεις προς υπεράσπιση της κατηγορίες επενδυτών, τραπεζικών ιδρυμάτων, του e-ΕΦΚΑ και του ΕΟΠΥΥ.

Κατέθεσαν οι πρώτοι μάρτυρες

Ήδη έχουν καταθέσει οι πρώτοι μάρτυρες – πολιτικοί ενάγοντες, επισημαίνοντας ότι ζημιώθηκαν από την εταιρία. «Είχα 2.500 μετοχές της Folli, τις 1000 τις είχα αγοράσει αρχές Απριλίου του 2018, λίγο πριν από τη δημοσίευση της έκθεσης του αμερικανικού fund. Έχασα περίπου 40.000 Ευρώ. Επέλεξα τις μετοχές της εταιρείας διότι παρακολουθούσα την πορέια της, τα οικονομικά της στοιχεία. Εξίσου σημαντικό κριτήριο ήταν ότι μετόχοι ήταν οι ιδρυτές της.
Δεν πούλησα τις μετοχές αμέσως μετά την έκθεση του fund , διότι η οικογένεια Κουτσολιούτσου διέψευσε ότι υπήρχε πρόβλημα και η επιτροπή κεφαλαιαγοράς δεν έπαιρνε καμία απόφαση για την αναστολή της μετοχής» υποστήριξε χαρακτηριστικά ένας εξ αυτών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα