Φωτιά σε εργοστάσιο με χρώματα στα Οινόφυτα: Μήνυμα 112 στους κατοίκους για τοξικούς καπνούς

Φωτιά σε εργοστάσιο με χρώματα στα Οινόφυτα: Μήνυμα 112 στους κατοίκους για τοξικούς καπνούς
caption / ΕΡΤ

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε εργοστάσιο με πρώτες ύλες για παρασκευή χρωμάτων και βερνικιών, στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Η μία πτέρυγα του εργοστασίου, έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται.

Οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν απο τις 6 το πρωί της Τρίτης (4/7) σε εργοστάσιο με πρώτες ύλες για παρασκευή χρωμάτων και βερνικιών, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι μία πτέρυγα του εργοστασίου έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Το έργο της κατάσβεσης συνεχίζεται και μέχρι στιγμής έχουν κινητοποιηθεί 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Συνδρομή παρέχουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό, το πύρινο μέτωπο έχει περιοριστεί σε μια πτέρυγα του εργοστασίου και αναμένεται πολύ σύντομα να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο. Επίσης, είπε στην ΕΡΤ ότι δεν έχει επεκταθεί σε άλλα όμορα κτίρια.

Ωστόσο, σημείωσε ότι η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική γι’ αυτό και οι κάτοικοι στην περιοχή θα πρέπει να παραμείνουν στα σπίτια τους με κλειστά παράθυρα, προκειμένου να μην εμφανίσουν δυσχέρεια της αναπνευστικής τους λειτουργίας. Είπε ακόμα ότι γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας στο σημείο.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, κάτοικοι στην περιοχή έλαβαν μήνυμα από το 112 που προειδοποιεί για τοξικούς καπνούς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα