Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με μία νεκρή γυναίκα – Νταλίκα διέλυσε δύο ΙΧ

Φθιώτιδα: Σοβαρό τροχαίο με μία νεκρή γυναίκα – Νταλίκα διέλυσε δύο ΙΧ
lamiareport.gr

Οδηγός νταλίκας που κινείτο στον δρόμο Λαμίας - Δομοκού έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δυο αυτοκίνητα. Μία νεκρή και δύο τραυματίες ο τραγικός απολογισμός.

Ένα πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (04/09) στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού, με μια νεαρή γυναίκα να χάνει τη ζωή της και μια ακόμη να τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το δυστύχημα έγινε λίγο πριν τις 4:00 το απόγευμα στο 22ο χλμ Λαμίας – Δομοκού, στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά.

lamiareport.gr


Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο οδηγός της νταλίκας που κινείτο προς Δομοκό, έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας τα δυο αυτοκίνητα που έρχονταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Δυστυχώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οδηγός του ενός αυτοκίνητου ειναι νεκρή και η οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου ειναι σοβαρά τραυματισμένη.

Άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και πυροσβέστες επιχειρούν στο σημείο για τον απεγκλωβισμό των δυο γυναικών, ενώ τραυματίας είναι και ο οδηγός της νταλίκας.

lamiareport.gr


Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος δρόμος με την πρωτη βροχή γίνεται “καρμανιόλα” και χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Δείτε βίντεο από το σημείο του θανατηφόρου τροχαίου:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα