Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο δράστης πήγε για καφέ στο Κερατσίνι σαν μην είχε συμβεί τίποτα

Διαβάζεται σε 4'
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο δράστης πήγε για καφέ στο Κερατσίνι σαν μην είχε συμβεί τίποτα
Caption / ΕΛΑΣ

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 43χρονης, αμέσως μετά το έγκλημα, πέρασε με το φέρι στο Πέραμα και από εκεί με το αυτοκίνητο της συντρόφου του, που της το είχε αφαιρέσει, πήγε σε καφετέρια στο Κερατσίνι. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Όντας συνειδητοποιημένος και κατόπιν σχεδιασμού εκτέλεσε την σύντροφό του ο 70χρονος στην Σαλαμίνα, όπως φαίνεται από τα λόγια και τις πράξεις του.

Ο ίδιος μετά την ομολογία του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πειραιά που τον συνέλαβαν, ισχυρίστηκε ότι προχώρησε σε αυτή του την ενέργεια από ερωτική αντιζηλία και ισχυρίστηκε πως πέτυχε την σύντροφό του με έναν άλλον άντρα την περασμένη Παρασκευή και γι’ αυτό την ξυλοκόπησε σε σημείο που της έσπασε το πόδι, ενώ χτύπησε και τον 15χρονο γιο της.

Ο ίδιος επίσης είπε στους αστυνομικούς για την καραμπίνα που χρησιμοποίησε πως την προμηθεύτηκε παρανόμως και μέσω αμοιβής από έναν Αλβανό στην Σαλαμίνα.

Ενδεικτικό της ψυχραιμίας του είναι και το γεγονός πως αμέσως μετά το έγκλημα, πήγε στο λιμάνι, πήρε το φέρι, πέρασε στο Πέραμα και από εκεί πήγε σε καφετέρια που σύχναζε στο Κερατσίνι και έκατσε αρκετές ώρες, σαν μην είχε συμβεί τίποτα. Η παρουσία του και οι κινήσεις του στην καφετέρια καταγράφηκαν και από το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης.

Αυτό που τον πρόδωσε όμως πως βρισκόταν στην ευρύτερη περιοχή, ήταν το στίγμα των κεραιών της κινητής τηλεφωνίας και ειδικά το απόγευμα όταν πήρε τηλέφωνο έναν φίλο του και ουσιαστικά του παραδέχτηκε τις πράξεις του, μιλώντας με άσχημα λόγια για το θύμα.

Η κεραία τότε έδωσε το στίγμα της ευρύτερης περιοχής που βρισκόταν και μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πειραιά τον εντόπισαν κάτω από τον Περιφερειακό της Δραπετσώνας στο λιμανάκι, κάτω από την γέφυρα, όπου βρισκόταν σταθμευμένος με το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει από την περασμένη Παρασκευή από το σπίτι που έμεναν μαζί, μετά τον ξυλοδαρμό της.

Οι αστυνομικοί τον βρήκαν στο αυτοκίνητο και δίπλα του την καραμπίνα και τους είπε ότι καθόταν εκεί για να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Ο 70χρονος οδηγήθηκε το πρωί στον Εισαγγελέα Πειραιά, ο οποίος θα του ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία. Στη συνέχεια θα λάβει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του στον ανακριτή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το στυγερό έγκλημα έγινε χθες νωρίς το πρωί, στην οδό Αίαντος 8, στην Σαλαμίνα. Η 43χρονη ήταν διαζευγμένη και μητέρα ενός 15χρονου αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της. Ζούσε με τον συγκεκριμένο άντρα και τον γιο της σε οικία στην Κακή Βίγλα-Σαλαμίνας και είχαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

Μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, εκείνος την χτύπησε και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της σπάσει το πόδι, ενώ χτύπησε και τον ανήλικο γιο της και στη συνέχεια αφαίρεσε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της παθούσας και διέφυγε.

Το θύμα εξιστόρησε αυτά που είχαν συμβεί στην μητέρα της και εκείνη την έπεισε και πήγαν μαζί το Σάββατο στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας όπου προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και υπεξαίρεση.

Οι αστυνομικοί αφού έπεισαν την 43χρονη για την δική της ασφάλεια να πάει στο σπίτι της μητέρας της στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, της πέρασαν και την εφαρμογή του «panic button» στο κινητό της.

Ο δράστης αναζητήθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο του Αυτοφώρου όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά στη Σαλαμίνα. Εμφανίστηκε χθες το πρωί στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της, της φώναζε και όταν εμφανίστηκε εκείνη πίσω από την πόρτα που είχε τζάμι, την  είδε και πυροβόλησε απ’ έξω δύο φορές εναντίον της, τραυματίζοντάς της θανάσιμα στην κοιλιά και το στήθος και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Περίοικοι άκουσαν τις έντονες φωνές από τσακωμό και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς και κάλεσαν την Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα