Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ομολόγησε ο 70χρονος τη δολοφονία της 43χρονης

Διαβάζεται σε 3'
Το σπίτι όπου ο 70χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη
Το σπίτι όπου ο 70χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ομολόγησε ότι σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του ο 70χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα. Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Κερατσίνι το βράδυ της Τρίτης (05/12).

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 70χρονος δράστης της γυναικοκτονίας της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο οποίος αναζητείτο από το πρωί της Τρίτης (05/12).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος ομολόγησε ότι διέπραξε τη γυναικοκτονία κι επικαλέστηκε ερωτική αντιζηλία, ενώ οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πειραιά για να εξεταστεί και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο μετά τις 7 το απόγευμα της Τρίτης (05/12) στο Κερατσίνι, έπειτα από εκτεταμένες και επίμονες αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. Υπήρχε από το πρωί, άλλωστε, η πεποίθηση ότι είχε προλάβει να επιβιβαστεί σε φέρι της γραμμής και να περάσει απέναντι στο Πέραμα.

Ο 70χρονος βρέθηκε, έχοντας σταθμεύσει το αυτοκίνητο του θύματος με το οποίο είχε διαφύγει, κάτω από τον περιφερειακό, προς το λιμανάκι της Δραπετσώνας και δίπλα του είχε την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε την σύντροφό του.

Το χρονικό της γυναικοκτονίας

Το στυγερό έγκλημα έγινε νωρίς το πρωί, στην οδό Αίαντος 8, στην Σαλαμίνα. Το θύμα ήταν διαζευγμένη και μητέρα ενός 15χρονου αγοριού από τον προηγούμενο γάμο της. Ζούσε με τον συγκεκριμένο άντρα και τον γιο της σε οικία στην Κακή Βίγλα-Σαλαμίνας και είχαν σχέση τα τελευταία 7 χρόνια.

Μετά από έναν έντονο τσακωμό που είχαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, εκείνος την χτύπησε και έφτασε μάλιστα στο σημείο να της σπάσει το πόδι, ενώ χτύπησε και σε βάρος του ανήλικου γιου της και στη συνέχεια αφαίρεσε το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της παθούσας και διέφυγε.

Το θύμα εξιστόρησε αυτά που είχαν συμβεί στην μητέρα της και εκείνη την έπεισε και πήγαν μαζί το Σάββατο στο Αστυνομικό Τμήμα Σαλαμίνας όπου προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη και υπεξαίρεση.

Οι αστυνομικοί αφού έπεισαν την 43χρονη για την δική της ασφάλεια να πάει στο σπίτι της μητέρας της στα Αμπελάκια Σαλαμίνας, της πέρασαν και την εφαρμογή του «panic button» στο κινητό της.

Ο δράστης αναζητήθηκε από την Αστυνομία στο πλαίσιο του Αυτοφώρου όμως δεν εντοπίστηκε πουθενά στη Σαλαμίνα. Εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην αυλή του σπιτιού της μητέρας της, της φώναζε και όταν εμφανίστηκε εκείνη πίσω από την πόρτα που είχε τζάμι, την είδε και πυροβόλησε απ’ έξω δύο φορές εναντίον της, τραυματίζοντάς της θανάσιμα στην κοιλιά και το στήθος και αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Περίοικοι άκουσαν τις έντονες φωνές από τσακωμό και στη συνέχεια τους πυροβολισμούς και κάλεσαν την Αστυνομία.

Η δολοφονημένη φαίνεται πως ακολούθησε όλες τις οδηγίες των αρχών για να προστατευθεί, όμως δεν ήταν αρκετές για να παραμείνει ζωντανή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα