Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Δύο φορές πυροβόλησε ο αστυνομικός την 42χρονη

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Δύο φορές πυροβόλησε ο αστυνομικός την 42χρονη
Eurokinissi

Τραγικές λεπτομέρειες για την δολοφονία της 42χρονης από τον πρώην συζυγό της φέρνει στο φως η ιατροδικαστική εξέταση. Στους γονείς του θύματος η προσωρινή επιμέλεια των δύο παιδιών.

Δύο φορές πυροβόλησε με την κυνηγετική καραμπίνα τη 42χρονη πρώην σύζυγό του ο 38χρονος αστυνομικός πριν βάλει τέλος στη ζωή του, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει ότι η πρώτη βολή, από την οποία η γυναίκα επέζησε, πέτυχε τον αριστερό της ώμο, ενώ η δεύτερη, που αποδείχθηκε θανατηφόρα, τη βρήκε στο στέρνο της. Ο δράστης και αυτόχειρας έστρεψε ακολούθως την καραμπίνα στο κεφάλι του και αυτοπυροβολήθηκε. Από τα ιατροδικαστικά ευρήματα στις δύο σορούς δεν φαίνεται να προκύπτει προηγούμενη πάλη μεταξύ τους. Ο 38χρονος πυροβόλησε την πρώην σύζυγό του στον διάδρομο της πολυκατοικίας, στον 6ο όροφο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής του ΑΠΘ Λήδα – Καλλιόπη Κοβάτση.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιμέλεια των δύο ανήλικων παιδιών τους ανατέθηκε προσωρινά, με εισαγγελική απόφαση, στους γονείς της 42χρονης. Στο πλευρό των ανηλίκων βρίσκονται, από την πρώτη στιγμή, ειδικοί ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα