Γυναικοκτονία στην Κω: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία δείχνει ο ιατροδικαστής

Γυναικοκτονία στην Κω: Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία δείχνει ο ιατροδικαστής
Αναστάζια Ρουμπίνσκα INSTAGRAM/@ANASTAZJA_PATI

Εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα για την 27χρονη Αναστάζια και εστάλη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο σύντροφος της.

Στην έκδοση του πορίσματος για τη γυναικοκτονία στην Κω προέβη ο ιατροδικαστής, ο οποίος στη συνέχεια το έστειλε στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Σύμφωνα με το MEGA, η 27χρονη Αναστάζια -η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές- βρήκε μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πως λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να εξακριβωθεί το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος.

Μάλιστα, όπως φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ο ιατροδικαστής στο MEGA, η γυναικοκτονία φέρεται να έγινε την περασμένη Δευτέρα ή Τρίτη.

Σημειώνεται πως η κατηγορία εναντίον του βασικού υπόπτου, του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, παραμένει η αρπαγή και η γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.


Εξετάζεται ξανά ο σύντροφος της Αναστάζια

Την ίδια στιγμή, αυτό που αξίζει να σημειωθεί όμως είναι ότι πριν και μετά την απολογία του 32χρονου, εξετάστηκε ξανά ο Πολωνός σύντροφος της κοπέλας από την Ανακρίτρια αυτή την φορά, ο οποίος μάλιστα συνόδευε την μητέρα της συντρόφου του σήμερα στο γραφείο της Ανακρίτριας, ενδεχομένως για να δώσει διευκρινήσεις για κάποια μηνύματα που έχουν ανακτηθεί από τις συνομιλίες του με το θύμα, που ίσως εξηγούν και την παραμονή της στην περιοχή και το συγκεκριμένο ραντεβού αλλά ίσως και το ότι ο 32χρονος δεν τους ήταν ένα άγνωστο άτομο.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται η κοπέλα να πήγε στο μίνι μάρκετ για να προμηθευτεί ναρκωτικά από το συγκεκριμένο άτομο και παρότι εκείνος αρνείται ότι την γνώριζε από πριν και ότι της έδωσε ναρκωτικά, ωστόσο κάποια ζητήματα χρήζουν συγκεκριμένων απαντήσεων για να σχηματιστεί και πληρέστερη εικόνα από τις Αρχές.

Όσον αφορά τυχόν εμπλοκή του με την κατάληξη του θύματος αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει, καθώς από την πρώτη στιγμή έχει διαπιστωθεί ότι είχε άλλοθι και μάλιστα εργαζόταν στο ξενοδοχείο τις επίμαχες ώρες, ενώ η σύντροφός του είχε ρεπό.

Παράλληλα, με τις απαντήσεις των εργαστηρίων και του ιατροδικαστή οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει και τυχόν εμπλοκή άλλου ατόμου, ίσως του Πακιστανού συγκατοίκου του βασικού υπόπτου που επίσης έχει πέσει σε αντιφάσεις, κυρίως για το θέμα της μεταφοράς της σορού του θύματος στο σημείο που βρέθηκε στις Αλυκές, που υπερβαίνει το χιλιόμετρο από το σπίτι του 32χρονου συλληφθέντα από το Μπαγκλαντές.

Υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που δείχνει τον συλληφθέντα με την κοπέλα να πηγαίνουν στο σπίτι του, μετά το μίνι-μάρκετ στις 9 το βράδυ της Δευτέρας, δεν υπάρχει όμως υλικό που να τους δείχνει να φεύγουν ενώ ο συγκάτοικος δίνει μια διαφορετική εικόνα. Εάν όμως γνώριζαν ότι το απέναντι σπίτι είχε κάμερα που «βλέπει» την είσοδο του ισόγειου σπιτιού τους, ενδεχομένως από ένα πίσω παράθυρο ή πόρτα να έγινε η μεταφορά και αυτό είναι ένα σημείο που χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα