Γλυφάδα: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε και εγκατέλειψε 36χρονο αναβάτη – Έκκληση να βρεθεί ο δράστης

Διαβάζεται σε 2'
Γλυφάδα
Στιγμιότυπο από το τροχαίο στη Γλυφάδα Caption/Glomex

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 36χρονος οδηγός μηχανής, που παρασύρθηκε από οδηγό ΙΧ στην Άνω Γλυφάδα.

Σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα σημειώθηε την Κυριακή (24/12), παραμονή Χριστουγέννων, στην Άνω Γλυφάδα, όταν ένα ΙΧ όχημα παρέσυρε διερχόμενη μηχανή, με τον οδηγό να εγκαταλείπει αιμόφυρτο τον 36χρονο αναβάτη.

Ο 36χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού” σε κρίσιμη κατάσταση, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το συμβάν σημειώθηκε στην οδό Βυζαντίου και Προποντίδος στην Άνω Γλυφάδα. Συγγενείς του 36χρονου απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες για οποιαδήποτε πληροφορία ενώ οι Αρχές αναζητούν τον δράστη.

Ο πατέρας του 36χρονου μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA, σήμερα Παρασκευή (29/12) και απηύθυνε έκκληση να βρεθεί ο δράστης.

“Δεν είναι καλή ημέρα για εμάς. Κάνω έκκληση στους ανθρώπους εκεί στη γειτονιά που βρέθηκε, εάν κάποιος φοβήθηκε για κάποιον λόγο, είδε κάτι και δεν ήθελε να το πει ή να ανακατευτεί, αν έλειπε κάποιος τις γιορτές και γύρισε και έχει υλικό από κάμερα στο σπίτι του, να βοηθήσει να βρούμε αυτόν τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή μας. Έγινε στην οδό Βυζαντίου και Προποντίδος στην Άνω Γλυφάδα, στις 8 η ώρα περίπου το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων. Πήγαινε σπίτι του ο γιος μου είναι λίγο πιο κάτω το σπίτι του”, δήλωσε και πρόσθεσε:

Είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο γιος μου. Έχει εγχειριστεί στο κεφάλι. Θέλουμε να γλιτώσει αρχικά και μετά όλα τα άλλα βρίσκονται. Πίσω από το ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο, το ΙΧ που ερχόταν ήταν ένας γνωστός του Μάνου, ο οποίος από το σοκ που υπέστη δεν μπόρεσε να κρατήσει κανένα στοιχείο του άλλου ΙΧ. Από εκεί το μάθαμε. Σοκαρίστηκε ο γνωστός του, και δεν θυμάται κάτι προς το παρόν. Ο γιος μου ήταν με την μηχανή και τον χτύπησε εν κινήσει, παραβίασε το STOP ο άλλος οδηγός. Σε αυτή τη φάση που είναι το παιδί, μόνο ο Θεός και οι γιατροί”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα